פורומים חדשים בתפוז אנשים

handlessman

New member
לא נראה לי שהיא התכוונה לזה...

היא לא התכוונה לאם הגוף הזה הוא באמת שלה, כי זה די ברור... אני מניח שהיא התכוונה לאם היא באמת הצטלמה עם הסביבון - דבר שהתשובה שלו היא די ברורה - לא. למה שהיא תצטלם עם סביבון?!? ברור שערכו את זה בפוטושופ...

aerynsun

New member
זה לא נערך בפוןשטושופ!

שימו לב ללינק שרשמתי בהודעה הראשונה זה סט תמונות שהיא הצלמה עם השחקן מעוונה רביעית למגזין נוער. הנושא היה משחקים. זו תמונה מאוד מוכרת אם אתם מתכוונים אם בסט הצילומים הוסיפו את הסביבון, אז זה אני לא יודעת לענות

handlessman

New member
לזה בדיוק אנחנו מתכוונים...

וזה גם מה שהסברתי בפירוט, אני לא מבין למה אני צריך לחזור. אני לא מדבר על אם הדביקו את הראש שלה לגוף - זה לא נראה לי שעשו וגם לא אכפת לי. השאלה פה היא על הסביבון, דבר שהוא לא הגיוני - למה היא תצטלם עם הסביבון?! ולכן אני מסיק שהדביקו אותה על הסביבון בפוטושופ! קאפיש?????????????????

handlessman

New member
בקיצור...

נראה לך שהתמונה הזאת, כמו שהיא, ככה בדיוק צילמו אותה??????????????

RTW

New member
חח איזה מתקשה..../images/Emo6.gif

זה לא הגיוני שהיא הצטלמה עם הסביבון...כאילו לא הגיוני שבאמת היא שמה את הידיים על הסביבון הענקי הזה היא בטח שמה על משו אחר ובפוטושופ החליפו את זה בסביבון!

aerynsun

New member
חחחחחחחחח

הבנתי זו היתה בדיחה. שמתי אייקון קריצה חחחחחחחחח אבל תודה על הההסברים שוב

זיושש

New member
../images/Emo207.gif - יש לי כמה שאלות :

כשקלראק כבר הופך להיות סופרמן ומתאהב בלויס וכאילו מתבגר כבר ונהיה כמו בסרטים, אז מה קרה ללאנה? כי לא רואים אותה בכלל בסרטים... כנ"ל עם הידידה הכי טובה שלו קלואי משו (?) וכמה עונות יש לסדרה? והאם עדיין מצלמים אותה? תודה לעונים

Superboi

New member
תשובות../images/Emo59.gif

בקומיקס כן מזכירים את לאנה מידי פעם. אם זה בתור אשתו של פיט (כן, כן) או יריבה של לויס על ליבו של סופרמן. קלואי היא דמות שיוצרי סמולוויל המציאו. היא לא הוזכרה באף קומיקס או סרט. כרגע יש 7 עונות, אבל בגלל שביתת התסריטאים הפסיקו לצלם בפרק 15. אז או שככה תיגמר העונה, או שימשיכו מתישהו... אמורות להיות 8 עונות.

D e l i l a h

New member
לאנה דווקא הופיע בסרט השלישי

ושיחקה אותה השחקנית של מרת'ה בסמולוויל

למעלה