פורומים חדשים בתפוז אנשים

לא היא לא שרה סולו ...

היא שרה דואט עם אליסה והם עלו , הם לא עשו סולו דורון נדב חן דניאל מרינה בועז

|גלידה\עובדה שהשופטים מתים על מרים

הם אומרים שיש לה קול אלוהי והם מבינים בשירה קצת יותר ממך .. D:

../images/Emo126.gifבטח שהם מבינים יותר ממני , , D;

אולי יש לה קול , אבל כשהיא שרה [לפחות בעברית] לא מבינים כלום ממה שהיא אומרת , ותארי לך אם היא תזכה בגמר נגיד או שהיא תגיע לגמר - מה היא תוציא דיסק בערבית ? . \: וגם נראלי הם לא רוצים ל"היות" גזענים .

למה ניראלך שאושרי הגיע כימעט לחצי גמר?

אושרי לא עבר את האודישן ה4 ...\; ולא יעיפו אותו הוא שר בוגר , והוא נתן ביצוע שחבל''ז

../images/Emo25.gifמה את נוררמליתת?!!?!

תגידי מה נפלתת על הראשש?!? את אוהבת את חן,ואומרת שיעיפו אותו!? מה, את מגדת עתידות!? וזה לא קשור לאושרי, אושרי זה היה בזמן אחר, בתקופה אחרת, שהדעה של השופטים הייתה אחרת, והדרישות היו אחרות.! את לא יכולה לדעת. ואל תשווי את זה לאושרי! אני שטוחה שהיום היו מקבלים אותו, אבל מה לעשות,שהם פיספסו כוכבב,, שעכשיו מצלייחח בליי כוכב נוללדד!? ולמה זה קרה? כי תקחי ת'משפט הזהה לחיים ב: הכל קורה לטובה. מאיפה לך לדעת שאם אושרי היה אז בכוכב נולד, הוא היה היום בגיים בויז?! אם דבר אחד היה משתנה אז?כלום לא היה כמו היום,היום! אז את לא יכולה לדעת, ודווקא כי את חושבת ככה?! ואת אוהבת אותו? תצביעי לו מותק, בהמונים, ומכל פפלאפון, !!!! הוא חייב להשאר! גם עם המחשבות שלך, את לא מגדת עתידות, אוקקיי1? אז תצביעי! תודה, שבת שלום

אפ אושרי היה בכוכב נולד הוא היה מצליח פי

1000 הוא היה כותב שירים בנתים הוא רק מבצע , סבבה כתב שיר שהיה בן 15 , אבל בנתים הוא מבצע ,. זה משהו אחר , בין כוכב נולד ללהקת בנים . והוא היה מצליח יותר ומזתומרת הדעה שם השופטים השתנתה , והבקשות אחרות ממש לא , זה שהוא שר "מההמם" את חושבת ככה כי מסדרים לו ת'קול שהוא מקליט ומורידים את כל הזיופים ! \; את חושבת ככה שהוא שר מושלם אבל הוא לא ,ישלו שואו והוא חתיך אבל לא קיבלו אותו לכוכב נולד כי הוא לא שר ,\; הוא לא שר בשביל להתקבל לכוכב נולד והוא לא פיספסו כוכב , הכוכב פיספס אותם , הוא הלך לכוכב נולד ולא התקבל , זה אומר שבלי לשנות לו ת'קול ולהוריד תזיופים הוא לא שר טוב .

../images/Emo25.gifמה קורה קשור לאושרי?

אאושרי זה אושרי אלמוריש, בגיים בויז, חן אהרוני, זה מתמודד בכוכב נולד 5, אני צודקת!? מה קשור 'תמיד מעיפים ת'צעירים '? הכל קרה כמו שהיה צריך צריך לקרות, ואם אושרי היה צריך לא להתקבל, והוא לא התקבל, זה הכל לטובה. מה קשור בכלל!? עכשיו זה כוכב נולד 5,תקופה אחרת מכוכב נולד 1,2,3,4 ! וחן אהרוני, זה בנאדם אחר, אין לו שום קשר לאושרי, ונופר, את חושבת ככה, אני חושבת אחרת על אושרי, זהו ,סוף סיפור! אם אתן אוהבת את חן ? תצביעו לו, כזה קשה!? תראו מה עשיתן מזה. אם אתן לא מעדיפות את חן, אל תגידו משהו נגדו אבל, תגידו את מי אתן מעדיפות
זהו.

לא זה בכלל לא קרשור אבל אמרתי

לה אם תיסתכלי על התגובה שלי מה אמרתי לה , יש לחן אהרוני קול בוגר זה לא משנה הגיל מאמי

חן XD

New member
../images/Emo180.gif אממ מה הקשר אושרי לחן ?

הם לא דומים בשיט סתמו כבר להגיד את זה יווא חפרתם

למעלה