פורום חדש!!! IN OUT

Mandyִ

New member
../images/Emo41.gifפורום חדש!!! IN OUT../images/Emo41.gif

כדי להיות בעניינים צריך להיות מעודכנים. בפורום IN OUT אנו סוקרים את המסעדות הכי שוות, המועדונים הכי חמים, החנויות הכי אופנתיות, הפריטים הכי אחרונים ושאר הדברים שיהפכו אתכם INים לחלוטין. בנוסף, בפורום נייעץ לכם איך להרגיש IN ולהיות IN - ולהשאיר מאחור את הOUT הקודם שלכם... כנסו עכשיו לפורום IN OUT!!!

B r u l e

New member
אתם לא סוקרים שום מסעדות

מסעדות סוקרים כאן. Auf wiedersehen!!!

liti

New member
נראה לי ../images/Emo26.gif

שקהל היעד שלהם שונה
. בכל מקרה שיהיה
ואם תצטרכו עזרה מהמומחים האמיתיים נשמח לעזור.

yschwarz

New member
איך שגלגל מסתובב לו....

מנדי יקרה..... כשהאסטרונאוטים הראשונים המריאו לחלל,הם גילו כי קשה להתנתק מכדור הארץ(כח המשיכה=out) אך היה קל מאוד לשייט בריק האינסופי של החלל(in). סוף דבר: את הפורום הנוכחי קצת קשה לעזוב(שוב,כח המשיכה)לטובת הריק של המתחרה.... (את מי בכלל מעניינים המושגים הפלצניים שלך???)

B r u l e

New member
אפרופו, משפט וחצי על "איניות"

כשבתיכון תמיד צחקו עלי שאני לא כמו כולם, וזה היה נכון, ידעתי בלב שכל אלה שקונים מותגים ומנסים להראות כמו כולם, כמו העדר ישארו בקו הבינוניות לנצח (או שיחלצו ממנו). בינתיים לא עברו מספיק שנים, אבל האינדיבידואליזם השתלם, אני מרגיש יותר "אין" מהרבה "קולים" מהתיכון. כדי להיות "אין", צריך לא לקנות בחניות של כולם, אלא לקנות מה שהכי מתאים לך ואתה מרגיש הכי בנוח איתו.

גידי42

New member
אני לא מבין משהוא!!!!

אם אתם כאלה מומחים במה IN ובמה OUT איך זה שאתם לא יודעים שהפורום הזה הוא הכי IN בתפוז בפרט ובכל גלקסית האינטרנט בכלל? וששום דבר לא IN ולא OUT ולא נעלים עד שאנחנו לא קובעים את עמדתנו בנושא.אז כשאתם נתקלים בבעיה, נשמח לעזור. מסעדות, מועדונים, בתי קפה, פאבים,מקומות לפיק אפ או לסתם זיונים זה נפתחים ונסגרים ע"פ הביקרת שלנו, וזה המומחיות שלנו. ליטוש, הם הציעו לי חוזה עננננננננק על מנת לעבור לשם אבל אל דאגה יקירתי: את הערצתי אליך ואת הקשר עם האנשים המקסימים שכותבים כאן, לא ניתן לקנות בכסף, אז בינתיים (טוב צריך לשחק קצת את הבלתי מובן מאלו) אני נשאר... קצת ליטופי אגו (תישאר , תישאר, תישאר...) ואני נשאר!

אור P

New member
מה נסגר, אנשים?!?!?!?!?!?!?!?!

אני מנהל הפורום IN OUT. אני לא קולט מה הקינאה שסובבת סביבכם. קהל היעד הוא לא אתם, מצטער על הפרסום כאן, אלא קהל יותר צעיר, הרבה יותר צעיר. אז אתם, תשארו כאן עם הציניות המגעילה שלכם ותזדקנו בשקט. ולזה שאמר שלא צריך להיות IN, מעניין שהרבה (מאוד) אנשים חושבים אחרת, אז תפעל לפי הדרך שלך ואנחנו נפעל עפ"י הדרך שלנו.

פינליש

New member
אור ../images/Emo61.gif

מה זה הפה ג'ורה שפתחת כאן אה????? אתה מנהל פורום חדש עוד תלמד לדבר ושאין לך את הזכות לדבר ככה לאנשים!! פיף איזה סרחן הביצה. נדמה לך שנעשה חוסר צדק עם הדברים שנאמרו כאן ?! פנה במסר אישי לאותו אדם. אתה לא תיכנס לכאן ותקלל אנשים רק כי אמרו ביקורת על הפורום שלך. בבית שלנו מדברים יפה לא ללכלך כאן בבוץ וכינים. תודה ושלום.

paul_oyster

New member
עוד אחד מהמקרים

בהם אני מודה לאל שעברתי (מזמן) את הגיל המגעיל. איזה כיף להיות זקן !

גידי42

New member
שיט, לא מוצא את הקטטר שלי!!!../images/Emo95.gif

עד איזה גיל מותר לכתוב בפורום האקסלוסיבי שלכם?האם אני נחשב צעיר מספיק? שמעתי שפתחו פעוטון חדש ברמת אביב. זה מזה IN ,מחלקים שם מוצצים חופשי וגם מפיות לנגב את החלב מהשפתיים. ברולצ'וק, הוא קרא לך זקן!! מילא אני. נו טוב נצטרך להסתפק בפרום הגריאטרי הזה ולהזדקן לנו בנחת ביחד. אני חייב לסיים צריך לרוקן את הקטטר!

B r u l e

New member
השנים חולפות להן

1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19 ועוד מעט 20... כמה שנים עברתי בחיי... הגב שלי כבד, הקיבה שלי תהפוכות, הלב שלי, אוי הלב שלי... אין טעם לדבר על הלב שלי... הקמטים מתחילים להווצר על פני, שיערות לבנות מתחילות להופיע, ולא בגלל פגם בפיגמנטציה. מה יהיה... עוד מעט אני אהיה בן 20, ומנהל פורום אין אאוט גם יהיה פעם בן 20... ואז הוא יהיה ציני וזקן כמוני... אחחח היו ימים בהם הייתי אין, היום אני כבר אאוט ומטיף לאנשים לא להיות אין, איזה פתטי...

Mandyִ

New member
../images/Emo42.gif../images/Emo98.gifאנשים...

הפורום מנוהל על ידי אורP. אם יש בעיות, אנא פנו אליו. אני חושבת שהפורום שלכם עוסק יותר לעומק במסעדות, ואילו קהל היעד של הפורום IN OUT הוא יותר לצעירים שמחליפים חוויות ומתעדכנים בלהיטים החדשים, בניהם מסעדות. שבת שלום.

הס ילדי, חדל! שלא נעשה לליטי בושות!

מה קורה פה
לא ברור שאנחנו מס' I
יותר חזק- מס' I ... ולא שומעים- מס' I ... הכי חזק- מס' I ...
.

למעלה