פאצ' 0.45

One Minute

New member
../images/Emo41.gif פאצ' 0.45 ../images/Emo41.gif

עומד להתקיים פאצ' של מייפל סטורי- ביום חמישי, 25 לאוקטובר. הפאצ' יהיה כ-5 וחצי שעות (בערך), ולא יתאפשר למשתמשים להיכנס למשחק בזמן הפאצ'. |טלאי של מייפל סטורי| שרתים : כל שרתי המשחק - זמן הפאצ' - חמישי, ה25 לאוקטובר. יתחיל בשבע בבוקר, יסתיים ב12 וחצי יהיה אפשר לגלוש באתר בזמן הפאצ' תודה, ומשחק שמח! -צוות מייפל סטורי-

One Minute

New member
../images/Emo218.gif ההודעה באנגלית

MapleStory will be going through a patch on Wednesday, October 24th. The patch will last for approximately 5.5 hours, and users will not be able to access the game during that time. <MapleStory Patch> - Server : All Game Servers - Time : Wednesday, October 24th, 10:00 pm ~ 3:30 am PST (Thursday, October 25th, 5:00 am ~ 10:30 am GMT) The website will be available during the patch. Thank you, and Happy Mapling! -The MapleStory Staff-

שו?!?! ../images/Emo109.gif

כבר?? זה לא בשבוע הבא?! O: אמגגש. נאמ. מה נראה לכם שיהיה? :p אני מקווה שכבר קריסמס ושוואה ו...ליפרי ועבודה רביעית ועבודה של פיראט ו.. מלאמלא NX חינם בשבילי XDDDD העחעח. בכלמקרה. אמ. כשתדעו מה הולך לקרות תודיעו כאן P: רגע, באיזה שעות? *בבוקר? ]: אאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאמן*

One Minute

New member
קריסמס זה דצמבר. שוואה לא יצא. ועוד.

ליפרי אולי, רק החלק הראשון פיראט אפילו לא יצא בקוריאני

MR Lordi

New member
בטח של חג ההודייה

או שיעשו עוד מפות בNLC וזה לא יהיה 5 וחצי שעות זה יהיה 10 וחצי

MR Lordi

New member
כיף למייפל SEA ../images/Emo10.gif

היום הודיעו להם באתר שבקרוב מאוד יהיה להם עבודה 4

MR Lordi

New member
3 המקומות הראשונים שם רמה 200...

אבל בעבודה 4 נראה לי שאפשר לשמור נקודות...אני לא בטוח... במייפל אירופה אין עבודה 3

P o o f i

New member
../images/Emo205.gif../images/Emo215.gif |:

מחר עומד להיגמר לי הNX (שקניתי אז) לגמרי, זאת אומרת, החולצה שהייתה הפריט האחרון של הNX שהיה לי הולכת להיעלם. ._. כאילו מה, זה נראה שהם יאריכו את זה יותר כדי לבזבז לנו את הימים של הNX או משהו, ושנקנה אחר כך עוד. -_-

Geanie

New member
../images/Emo110.gifאפשר להתחיל להוריד../images/Emo9.gif

*מורידה* זה כבר כמעט בסוף החלק השני

למעלה