פאנקון מחרתיים!

gombosh

New member
../images/Emo41.gifפאנקון מחרתיים!

עוד יומיים לכנס החובבים של סטארבייס 972 - המועדון הישראלי לחובבי מסע בין כוכבים, האגודה ישראלית למדע בדיוני ולפנטסיה והעמותה לקידום משחקי תפקידים בישראל. הכנס יערך ביום חמישי ה ק ר ו ב ! לכל מי ששכח / רוצה להתעדכן / סתם משעמם לו אתר הכנס http://www.starbase972.com/fancon2004 מי שמגיע שישרשר כאן

subatoi

New member
צריך להזכיר שיש שם סטארגייט?

ועוד המון דברים טובים?

kinspirit

New member
מפגש פורום?!

וובכן, מכל הבלאגן של הימים האחרונים וכל ההודעות שנכתבו בנדון, האמת היא שאני לא מצליחה לעקוב אחר מי מגיע לכנס ומי לא... אז א) מי שאכן מגיע - נא לשרשר, רק כדי שנדע להעריך כמה אנשים מגיעים
ב) מפגש הפורום...עלו מספר בעיות בנוגע לשעה (אנשים שרוצים להכנס לדברים אחרים לפני ואחרי). נכון לעכשיו האופציה היא לפני ההקרנה של הפרק (כלומר ב12:00) או לאחר ההקרנה (14:00). כרגע מסתמן שלפני ההקרנה יותר פופולרי, ולכן זה נקבע כשעת המפגש נכון לעכשיו. השאלה היא האם כל מי שמתכוון להגיע אכן יכול... הקיצר? מי שמגיע שיכתוב, ומתי נוח לו. מפאת קוצר הזמן, מחר בערב תצא ההודעה הסופית בנוגע למועד (נגיד בסביבות 23:00) אז נא כנסו ובדקו את השעה שהוחלטה
בתודה וסליחה על הבאלגן, kinspirit

[TNT]

New member
הממם

בעיקרון 12:00 פחות נוח לי להגיעה. אבל אני אשתדל מקסימום אני אאחר טיפה או במקרה הרע אפספס את המפגש אבל אני אפגוש אותכם בסביבה. אגב מה בקשר לכיבוד? שכל אחד יביא איזה חטיף או שתייה?

kinspirit

New member
עדיף בלי

אוכל, זה עלול להוות בעיה אם זה יהיה במתחם של התיאטרון (מה שסביר להניח שיהיה).

[TNT]

New member
אוקי אני עושה את דרכי

אני מתחיל במסע למרכז. לא הספקתי להדפיס את התג בכל מקרה אם מישהו רוצה לדעת איך לךזהות אותי אני לובש חולצת ג'מיקה שחורה ויש לי שיער דיי ארוך. מקווה לפגוש הרבה ממכם היום.

Chelnak

New member
שיהיה לכם כנס מוצלח!../images/Emo6.gif

ומצטערת על היעדרותי...

למעלה