פאנפיק

IMCU2

New member
../images/Emo41.gifפאנפיק../images/Emo41.gif

בעקבות הרעיון של נמש... אז אני אתחיל: (הם בני שמונה-עשרה, וחייבים להתגייס... (משפט מוזר נשמע מה שכתבתי עכשיו...
) ) דוסון, ג'ואי, פייסי וג'ניפר נפגשים. "נו, הגיוס של כולנו בעוד חודש, למה אתם רוצים להתגייס" שאל דוסון בהתרגשות. "דוסון, חכה רגע, בואו לא נחליט בחיפזון לאן אנחנו רוצים להתגייס, ניקח את הזמן ונחשוב על זה" השיבה ג'ואי. "אבל בטוח כבר חשבתם על משהו" אמר פייסי בקול בטוח. "הוא צודק" הוסיפה ג'ניפר. "טוב, אני אתחיל - אני חשבתי ללכת להיות נחת - להיות טייס, אני חושב שזה תפור עליי" אמר פייסי. ג'ניפר אמרה "זה באמת נשמע מיוחד, מדליק. גם אני רוצה להיות טייסת, מקווה שליבי יעמוד בהתרגשות שבכך
(איזה רע אני...). ג'ואי ענתה בהיסוס "אני רוצה לשרת בצוללות, להילחם משם נשמע כיף". "וכשלא תילחמי, יהיה לך הרבה זמן לקרוא ספרים בצוללת" אמר דוסון עם חיוך. "אני רואה שכולנו רוצים להילחם, אנחנו ממש פטריוטים - אבל זה ברור - אנחנו רוצים להגן על המולדת שלנו ועל האומה שהצמיחה את הסופרים הגדולים שלנו". פייסי אמר "כל אחד וסיבותיו" וצחק. "דוסון, מה אתה רוצה לעשות בצבא?" שאלה ג'ניפר. דוסון השיב ללא כל היסוס "אני רוצה להיות פקידה"

Dawson girl

New member
ממשיכה....

פקידה!!!! חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח קורע!!!!! "סתם", אמר דוסון. הוא אמר בהתלהבות שהיה רוצה לשרת ביחידת ההסרטה של צה''ל או ללכת לטיס (כי הוא מעופף לפעמים). "האמת היא שכבר אין מה לעשות ממש, צה''ל כבר קבע לנו לאן נלך. זה עוד חודש הרי" אמר פייסי בטון מפוכח. "מה עם ג'ק? דיברת איתו לאחרונה?" שאלה ג'ואי בסקרנות את ג'ן. ג'ן ענתה לה "כן. הוא מאוד מאושר איפה שהוא, הוא מד''ן בבית ספר תיכון בכרמיאל. הוא אמר שיש שם הרבה בנות שמתחילות איתו ואין לו לב להגיד להן שהוא הומו, אבל יש מורה אחד בשם עופר ששם עליו עין (
)..." כולם צחקו. פתאום צלצל הפלאפון של ג'ואי. היא הוציאה אותו מהר מהכיס של המעיל וענתה "כן? כן, זו אני... מה? מחרתיים?! אמ... טוב, אם אין ברירה.. כן, אני אהיה שם." היא סגרה את הטלפון והסתכלה בבהלה על חבריה. "מה קרה, ג'ו?" שאל אותה דוסון. היא היא נשמה נשימה עמוקה ואמרה "מסתבר שצה''ל רוצים אותי יותר מכפי שחשבתי. הם אמרו לי להגיע לבקו''ם מחרתיים והם אמרו שזה נורא דחוף...". ג'ן חייכה ואמרה "או וול, נותר רק לקוות שירוק זית מתאים לך... כי זה מה שאת הולכת ללבוש בשנתיים הקרובות!" ג'ואי חייכה אבל עדיין נותרה במצב ההלם. ואז פייסי אמר...

IMCU2

New member
קרעת אותי עם ג'ק ../images/Emo6.gif

אבל חשבתי שזה בארה"ב...

Dawson girl

New member
מממ....

נראה לי שצה''ל מתאים יותר לישראל, לא? כל הקטע של זה. כי בארה''ב אין גיוס חובה וזה...

למעלה