פאן.קון 2005

Misery Of Life

New member
../images/Emo41.gifפאן.קון 2005../images/Emo41.gif

פאן.קון 2005, כנס החובבים השנתי יערך מחר. מישהו מתכנן להגיע?

PopPy

New member
יש שם משהו מעניין

לפוטריסטים ובאפיסטים? :X

Misery Of Life

New member
אממ..

הרצאה: קהילות מעריצים בהתהוות המקרה של מעריצי "באפי קוטלת הערפדים" בישראל. מרצה: הילה ריינר-אלוני דיון מונחה: גרעינים ופיצוחים קבוצת תמיכה למנהלי עמותות, ארגונים, חוגים, מחתרות, תאים, גרעינים ושאר ירקות, מתוך התפיסה שהפריה הדדית היא לא רק שם יפה לאורגיה. הקהל מוזמן לצפות ולהשתתף. מנחה: נעמי וינר פאנל: אייקון זאת בעצמך כל מה שרציתם ובעיקר כל מה שלא רציתם לדעת על מאחורי הקלעים של הכנס השנתי. מנחה: דובי זולטי הרצאה: בין "ספרות" לבין "מעריצים" - עולם הפאנפיקים בין הפטיש לסדן תדמית, נוסחאות, קלישאות, וקשיים בז'אנר ספרות המעריצים. מרצה: גדעון אורבך אלו טובים מספיק?

PopPy

New member
נה, לא נשמע מעניין במיוחד

אבל תודה על היידוע ^^

AGENT SHESH

New member
תודה../images/Emo13.gif

הממ.. אינני מוצא דבר המעניין אותי ואפילו טיפה מבין הנושאים, אז.. אוותר על העניין.

De-Panther

New member
והאם מישהו מחר יהיה|זבנג|../images/Emo23.gif../images/Emo185.gif

בתלאביב בלי קשר לפאנקון הזה או מה שזה לא יהיה?? כי אני כנראה אהיה תקוע שם כמה שעות ואין לי חשק להיות לבד

*שניש*../images/Emo89.gif../images/Emo56.gif

אממ,המחשב שלי נדפק לגמרי ובנוסף לזה שאני לא יכולה להחליף ניקניים יש לי בעיה עם פופ-אפים (ותודה לקסם על ההגדרה המתוחכמת
) לכן,איןלי מושג איך להגיע מחר פאןקון כי החלון של "תחבורה" לא נפתח לי. שמעתי שזה משהו שכרוך בתחנה מרכזית וקו 27,האם הטעו אותי
עזרו,אנAשים טובים ^^ (או קובי?)

את רומזת שקובי הוא לא איש טוב? ../images/Emo8.gif

בכל מקרה:"הוראות הגעה (ראה גם מפה בתחתית העמוד [הערת המעתיק: המפה מצורפת להודעה])הגעה בתחבורה ציבורית:הן מתחנות הרכבת האוניברסיטה, מרכז (ארלוזורוב) והשלום (עזריאלי) והן מתחנה מרכזית תל אביב יש לעלות על קו 27 של דן העובר כל רבע שעה, ולרדת במרכז שוסטר. אם הגעתם ברכבת, עדיף לרדת בתחנת האוניברסיטה. ממרכז שוסטר קיים שילוט של עיריית תל אביב לכיוון מרכז רוזין. ניתן ועדיף לקצר את הדרך לפי השביל האפור המסומן במפה.חזרה בתחבורה ציבורית:קו 27 פעיל עד שעה 21:30. לאחר מכן, ניתן לסוע בקו 24 (העובר באיזור משעה 21:00 עד חצות) לצומת אינשטיין/לבנון ומשם לסוע בקו 86 של אגד (פעיל עד 30:23) לתחנות הרכבת מרכז (ארלוזורוב) והשלום (עזריאלי) או לתחנה מרכזית תל אביב. צומת אינשטיין/לבנון נמצאת כ-20 דקות הליכה ממרכז רוזין, וניתן להגיע אליה רגלית.הגעה ברכב:מכביש החוף (דרך נמיר):לפנות לתוך דרך קק"ל ברמזור השני שמאלה לרחוב רקאנטי בכיכר ימינה לדב גרונר (מול המרכז המסחרי שוסטר) פניה ראשונה שמאלה לרחוב קשאני בצומת T שמאלה לרחוב דרזנר חנייה בחניון של מרכז רוזין.מנתיבי איילון:לרדת במחלף קק"ל. אם הגעתם מצפון יש לפנות שמאלה על הגשר, אם הגעתם מדרום יש לפנות ימינה על הגשר ברמזור השני ימינה לרחוב רקאנטי בכיכר ימינה לדב גרונר (מול המרכז המסחרי שוסטר) פניה ראשונה שמאלה לרחוב קשאני בצומת T שמאלה לרחוב דרזנר חנייה בחניון של מרכז רוזין."

למעלה