כשאת קונה משהוא את יכולה לבחור אם לקנות במייפל פוינט או ב NX - אבל אי אפשר לשלב... והכפתור של הטרייד, לפי מה שהבנתי, אמור להיות כדי למכור חפצי NX .. רק שהוא עדיין אל פעיל (וזה הסוף לסקמים של ה NX...)
מישהוא יודע משהוא עליה? הבנתי שהיא מוסיפה ו LUK INT, DEX, - מישהוא הספיק לעשות את הקרניבל פקיו? בנתי שמקבלים של נקודות מסויימות שמהם אפשר להשיג את השרשרת ועוד דברים.. הפקיו אבל לרמות 35-50....
וז מקבלים את השרשרת. 50 נקודות כאלה יתנו שרשרת יותר טובה... אבל אל קל להשיג אותן... כי כולם לוקחים מן הסתם, וגם הרמות של הפקיו דורש שחקנים ברמה נמוכה... והנשוקות בליתי ניתנות להעברה, אבל השרשרת כן... אני מנסה בינתיים עם לוחמת שיש לי להשיג את הנקודות האלה, בינתיים היא פשוט טסה ברמות!!!
1. הפיקיו החדש נמצא באורביס, לודי, וקרנינג סיטי. פשוט חפש NPC עם שם מוזר ומתחתיו CARNIVAL MONSTER. 2. הקש בתוך חלון המשחק על W. לאחר מכן הקש בעכבר על הלחצן השמאלי- והרי לך המפה.
יש את המדבר הגדול הזה באמצע מפת כל מייפל נכון? יכול ליהיות שהם מתכננים את אריאנט שם? עיר המדבר? שמעתי שיגיעו לשם מהספינקס שב- NLC ובעצם איפה NLC שם? בכל מיקרה אריאנט היא עיר ממש חשובה כי יש שם קווסטים מיוחדים או משו כזה לפי מה ששמעתי מה אתם חושבים על כל ה******* שכל שלי? *******= בירבורי
../images/Emo205.gif../images/Emo215.gif לפי מה שראיתי
כנראה שאריאנט תהיה העיר האחרונה? אני לא רואה נקודות אחרות שבהן שאווה או עיר הקוקה קולה יכולות להיות? ועד שהם שמו מפה כללית של כל העולם, לא נראה לי שהם ישנו את זה.
יש אפשרות שיוסיפו את קוקה קולה כחלק מאל נאט ושואוה יכולה להיכנס ברכבת של קרנינג סיטי..... חוץ מזה גם ניו ליף סיטי ו גיפן הזאת לא נימצאות שם... ומגיעיםפ שלואוה דרך גיפן כך ש...... למה להם לא לשדרג אותה? חוץ מזה שלא כל המדבר הזה יהיה אריאנט זה םשוט ענקי 180 מפות לפחות.....