ערן באגים

freesoul21

New member
../images/Emo41.gifערן באגים../images/Emo41.gif

כל תקיפה שאני שולח אני מקבל "פעולת הפצצה אווירית נכשל ! המבצע נכשל בגלל שלא נמצאו מטרות." לנתקף אין מטוסי קרב לכן אני לא רואה סיבה למה המטוסים שלי לא עוברים בקלות את ההגנות של האויב ולא הורסים לו את 4 טה"א שיש לו.

gindis

New member
תבדוק שוב פעם!

בנוסף תרשום לי את המספר מדינה שלך.

freesoul21

New member
3644, עכשיו רשום בחדשות מלחמה

פעולת הפצצה אווירית במדינה ****** נכשל ! תוצאות הקרב הצבא שלך צבא של האויב מטוסי קרב שהופלו: 0 0 מפציצים שהופלו: 0 0 חיילים שנהרגו: 0 0 טילי הגנה אווירית שהושמדו: 0 0 ראדאר שהושמד: 0 0 סך הכל אזרחים מגיוסים שנהרגו: 0 0 סך הכל כוח שאבד: 0 0 עדיין הכל אפס, ואני יודע שיש לו 4 טה"א שהיו צריכים להיות מושמדים

gindis

New member
תשובה

אתה שוכח שגם האויב יכול שלא להפגע! כאשר אתה מנסה להרוס דבר מסוים אז זה הספירה מתחילה מאפס. בברכה, ערן

freesoul21

New member
דבר ראשון למה המשימה נכשלת?

דבר שני הספירה לא מתחילה מאפס לפי הוראות: 1. הפצצה אווירית – טייסת של מפציצים תנסה להפציץ בסיס ראדארים של האויב. * דרושים 24 מפציצים + 50 מטוסי קרב לליווי וחיפוי. * סיכויי ההצלחה שלך תלויים בכמות מטוסי הקרב שברשות האויב וברמה הטכנולוגית שלהם. * אם המשימה מוצלחת אז באפשרותך להשמיד ולהרוג: 1-2500 חיילים 1-75 טילי הגנה אווירית 1-50 מטוסי קרב כל הראדארים שברשות האויב יושמדו.

gindis

New member
צודק זה טעות בהוראות המשחק!

זה צריך להיות... 0-2500 חיילים 0-75 טילי הגנה אווירית 0-50 מטוסי קרב כל הראדארים שברשות האויב יושמדו. ההוראות יתוקנו ונעלה אותם מתוקנים מחר יחד עם האפשרות לשגר טילים בליסטים. בברכה, ערן

freesoul21

New member
אז אני לא מבין ערן מה צריכים להיות

התנאים שאני אצליח להוריד לפחות משהו, לפחות חייל או טה"א אחד, כי בנתיים כל התקיפות שביצעתי ולאויב לא היה מטוסים לא ניצחתי וכל התוצאות 0. אני חושב שיש בעיה בחישוב כי ביצעתי כבר עשרות תקיפות(גם הפצצה אווירית, וגם התקפת מסוקים) ואם לאוייב יש 0 יחידות מהנשק שאמור להשתתף בקרב, אז תמיד ההתקפה נכשלת והכל 0.

freesoul21

New member
3644,2513

בכל ההתקפות של הפצצה אווירית שם שרשום הכל 0,לאויב היה 0 מטוסי קרב אבל היו טה"א כלומר הייתי צריך לנצח ולהוריד כמה טה"א וחיילים.

freesoul21

New member
ערן זה ממשיך, ניסית לתקוף עם מדינה

אחרת, לאויב אין מטוסי קרב ויש טה"א וחיילים וזה עדיין רושם: פעולת הפצצה אווירית נכשל ! המבצע נכשל בגלל שלא נמצאו מטרות.

למעלה