ערב טוב

ניקולי

New member
../images/Emo41.gif ערב טוב

הריני להודיעכם, בזאת, כי המפגש בטל ומבוטל.. אין מפגש, לא יהיה, .... ועכשיו...יש לי שיר מאוד יפה שאני אוהבת, ויהודה שלי קנה לי את הדיסק הזה במיוחד ( ע"פ שהיה לי אותו בעבר, ומשום מה נעלם) ים של טעויות/אייל גולן על החוף איתך פוסע גלים של מצולות טביעות רגלינו נשטפות בים תני לו גם לשטוף אותנו,מכל הטעויות שלא נדע לריב עוד לעולם כי איתך אני רוצה את השמיים ואיתך אני אוהב כחול של ים שאשמע בצדף ים את תפילותייך אחבק למענך אני קיים מחכה לרגעים שאת נוגעת לשכוח את הרע ואת המר מלטף ומקווה שאת שומעת איך ליבי הולם ברגע מאושר הסתכלי איך באוקיינוס צפות הטעויות זוגות תמיד חיפשו כאן אהבה גם אותם שטפו המים מכל האשליות לעולם הם לא ידעו עוד אכזבה כי איתך אני רוצה את השמיים ואיתך אני אוהב כחול של ים כשאשמע בצדף ים את תפילותייך אחבק, למענך אני קיים מחכה לרגעים שאת נוגעת לשכוח את הרע ואת המר מלטף ומקווה שאת שומעת איך ליבי הולם ברגע מאושר....

ליאור 30

New member
אוףףףףף למה אין מפגש לא מסכים

עד שאני עושה מאמציםםםםםםםםםםםםםםםםםם להגיע והזמנתי רכב להביא את כל משפחתי רק בגלל מרין וריקי וג´ס שלא ויתרו לי את עכשיו מודיעה שאין מפגש לא מקובל עלי ואני דורש ועדת חקירה רוצה כסףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףף חזרההההההההההההההההההההה כמה שהיה צריך לעלות לי הרכבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבב נו טוב פעם אחרתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת

jess ועוד

New member
ניקולי בוקר טוב

מצטערת שלא חזרתי אליך ההורים שלי טימטמו אותי והוציאו אותי מדעתי חוסר השפיות השתלט עלי ולא הייתי במצב טלפון... בכל מקרה אני מקווה שהכל בסדר היום עם הבדיקה מחזיקה לך אצבעות בכל מקום אפשרי... אוהבת

@@

New member
אין מפגש?????.../images/Emo46.gif

אני לא מסכימה לזה, חודש חיכיתי ועכשיו אין מפגש, לא מקובל!!!!! איזה בדיקה יש לך היום?

@@

New member
ניקול,המון הצלחה

מחזיקים אצבעות , מקווה שיהיה בסדר. באהבה

mariana

New member
למההההההההה????????????.../images/Emo123.gif

עד שאני משכנעת את אריאל להגיע ועכשיו זה לא יהיה אני חיכיתי חודש, אני היתגעגעתי לכולם אל תעשי לי את זה. וחוץ מזה אני מאחלת בהצלחה לבדיקות של הבן מחזיקים אצבעות, תיהי אופטימית. אוהבת

למעלה