עצומה....

LillipooT

New member
../images/Emo41.gif עצומה.... ../images/Emo60.gif

הודעה שראיתי בפורום אוונסנס וחשוב לי שגם אתם תקראו אותה
אנחנו נמצאים יומיים לפני יום השואה. בין אם שמעתם על זה ובין אם לוא, בצפון קוריאה מתרחשת זוועה, אשר, למרבה האירוניה, לא כל כך רחוקה מזו שקרתה לנו, בגרמניה. אלפי אסירים פוליטיים ובני משפחותיהם נטבחים למוות במחנות ותאי גזים, והעולם שותק. שותק, בדיוק כמו שכל העולם שתק לפני שבעים שנה. שותק, את אותה השתיקה מכעיסה. לבינתיים, האמצעי החשוב ביותר שברשותינו הוא התקשורת. פיתוח המודעות, ושלא נדבר על האינטרנט בכלל ועל הפורטל תפוז בכלל. אני מבקשת מכם, בכל לשון של בקשה, להיכנס, לקרוא, להתרשם ולהזדעזע מהלינק המצורף, וכמו כן, להתפרץ לכל פורום אפשרי, עדיף בתפוז בשל המספר העצום של הגולשים, ולהשאיר להם הודעה שכזאת. אני לא חושבת שיש פורומים בהם הנושא אינו רלוונטי. אני לא רוצה להיות זו שלא עשתה שום דבר, אפילו אם זה הודעה מחורבנת בפורום. לחצו כאן (אממ... לא אני כתבתי את ההודעה הנ"ל, אבל לא הצלחתי למצוא את המילים המתאימות. לכן אני נותנת את הקרדיט למילים האלו ליוסטשיה ויי ולM r s black,שמשתמשות בתפוז) זייהו.

shiray

New member
מסכימה לגמרי!!!

אני לומדת בכיתה י"א והשנה הרי הבגרות היא בחלק ניכר ממנה על השואה, בקיצור יש לנו נטייה לגלוש מחומר הלימוד ולפתח כל מיני דיונים, ופעם אחת דיברנו על איך כולם התעלמו ולא רצו לדעת וברור שגם אם מנסים להתעלם יודעים עמוק בפנים שקורה משהו וכ"ו. יום אחרי זה היה לו שיעור והמורה הביא כתבה של איזה 4-5 עמודים על מה שקורה בקוריאה ופשוט היינו בהלם!!! גם סיפרו שם ממש על מקרים שמזכירים את כל הסיפורים שמספרים לנו כל שנה! בנוסף לתאי הגזים גם התפרצו שם לאיזה בית, רצחו בהתחלה את הגברים, אח"כ אנסו את הנשים, זרקו את הילדים לבאר, אח"כ גם את הנשים ואז כיסו את הבאר!!! אנחנו היינו בהלם מטורף!!! אז ממש חייבים לדבר על זה ולעשות משהו נגד! אחרת יהיו עוד המוני סיפורי זוועה כאלה, בעוד שנה שנתיים זה ייפסק, יגלו את המימדים העצומים של מה שקורה ואז כל העולם יהיה בהלם ויגיד "איך לא שמנו לב?".

Dawson girl

New member
בלי להכביר מילים-

חתמתי. אני לא ממש יודעת מה זה אבל תאי גזים? אסירים פוליטיים? זה נשמע יותר מדי דומה למה שהיה בגרמניה הנאצית. אז חתמתי.

M r s J o n e s

New member
זה ממש נוראי אבל יש לי בעיה

אחת עם מה שהיה כתוב באתר. לא יודעת אם זאת הייתה הכוונה שלהם(אני די בטוחה שלא) אבל האופן שבו הם כתבו שעל תאי גזים אסור לשתוק די קומם אותי. לא רק במקרה של תאי גזים אסור לשתוק!אסור לשתוק בכל מקרה של רצח לא מוצדק ובטח שאסור לשתוק על רצח המוני לא מוצדק(בכלל,יש חיה כזאת "רצח מוצדק"?). העולם שתק במלחה"ע הראשונה שמיליון וחצי(נראה לי) טלבנים נטבחו ע"י הטורקים,העולם שתק במלחה"ע השניה שנרצחו 6 מיליוני יהודים(ולא רק!) והעולם שתק כשהיה טבח ברואנדה ובקוסבו ובעוד מקומות. עזבו שאר העולם,אבל בתור עם שעבר דבר כ"כ נוראי ויודע איך זה להיות נרדף וחסר אונים אסור לנו לשתוק. ואנחנו,זה העם ובמיוחד הממשלה שיכולה להשפיע.

Dawson girl

New member
../images/Emo45.gif

צודקת. אבל לא נראה לי שזה טלבנים אלא ארמנים.. והטורקים רצחו שני מיליון מהם. זו שואת הארמנים.

למעלה