m i c h a l i
New member
../images/Emo41.gif עידכונים ../images/Emo41.gif
שבוע טוב לכולם
אז אחרי שקיבלתי מספר תגובות לגביי מפגש של החברים בפורום אני בהחלט רוצה שזה ייצא לפועל בהקדם. צריכה את תגובתכם לגביי היום המועדף עליכם ( לדעתי הכי נוח בסוף השבוע) חמישי בערב/שישי אחה"צ או שבת בערב. זה המקום גם להזמין את כל מי שעדיין מתלבט להצטרף אלינו מדובר על מפגש שבו נכיר ונתוודע נאכל ונשתה ובטוחחחח גם נצחק ( אם זה תלוי בי אין מצב שלא... חחחח) אז קדימה, בידקו את מצב הבייביסטרים גייסו סבים/סבתות/דודות והתכוננו לתאריך שנבחר בקרוב ( מאד).
אני רוצה להעיר את תשומת לבכם לצ'אט של הפורום שלנו. נכון שהוא אינו פעיל בד"כ אבל אפשר לשנות את זה. בתור התחלה אני מודיעה שאני באופן אישי אשתדל להיות שם בכל ערב ( לפחות בהתחלה) החל מהשעה 22:00. אתם מוזמנים לבוא ולשוחח,לצחוק,להתייעץ או לדבר על כל נושא הקרוב לליבכם. ניתן להיכנס דרך הקישור בשורת הפורום הכחולה. ( המספרים המופיעים בסוגריים ליד המילה צ'אט מראים כמה אנשים נמצאים בחדר באותו רגע) מי שמעוניין בפרטים נוספים מוזמן לפנות אליי במסרים.
רעיונות הצעות וכל דבר העולה על דעתכם הקשור אל חיי היום יום שלנו כחד הוריים בפרט והצעות ייעול בכלל יתקבלו בברכה במסרים. כרגע הדגש הוא על יום המשפחה הקרב... אשמח לשמוע רעיונות מכם. שיהיה לכולנו שבוע נפלא
שבוע טוב לכולם