עידכונים 28/6

ג ב ש ו ש

New member
וואי הרגו אותי מצחוק../images/Emo6.gif../images/Emo88.gif

השמות שהם נותנים לתמונות מצחיקים אותי

A m o r e 1

New member
../images/Emo73.gifבשורה משמחת לאייל ויהודה...

בקרוב תיפרדו מתפקידכם כנהגי מונית
כי נינה התחילה למוד נהיגה
אז שיהיה ב-ה-צ-ל-ח-ה

shenavt

New member
ראיתם מה בפנים!?!?!?

רק שעכשיו לא יתחילו לומר היי היא עשתה אצבע משו..... וידברו עלייה רע וייתיגו אותה , יותר ממה שכבר נכנסו בה !?!?!? פעם כשראיתי אותה בבסיס ( היינו באותו בסיס, אבל לא שירתנו יחד ) הייתי הולכת אליה למשרד , היא תמיד היתה מחוייכת, היתה לה הבעת פנים כנה אמיתית,היה לה אושר תמים על כך שהיא פשוט הגשימה חלום ... היתה נאיבית !!! היום כשהיא מחייכת בראיון או באירועים , רואים חיוך , אבל העיינים מספרות סיפור אחר... אני לא יודעת אם כולכם רואים את מה שאני רואה , ... אבל אני רואה בעיינים שלה בחורה טיפה חוששת, ממוקדת , מעט מחייכת עם העיינים , אני רואה בחורה, שהתקשורת יצאה איתה לקרב והיא פשוט הפסידה ... היא אפילו מרסנת את עצמה מודדת את דברייה, וזה מעצבן עד מרגיז ... לראות את מה שהם עוללו לה ... בחורה צעירה בת 22,פאק, אמן ואמן ובהמשך נחזה שוב בחיוך הכובש, ובעיינים שאומרות הכל !!! שנחזה בניצחון שלה בהוצאת האלבום , ושהרכילאים ירדפו אותה בשביל ראיון על אלבום כובש ומצליח , והיא ...תביט אליהם מלמעלה !!!!!!!!!
אוהבת אותה ותמיד איתה, שנהב !!!

ג ב ש ו ש

New member
צודקת../images/Emo45.gif../images/Emo88.gif

הייתה לה תקופה כ"כ קשה מאז שיר נולד,היום ברוך ה' רואים שהיא מרגישה טוב יותר,אין מה לחשוש
בטח האלבום עושה לה טוב,אהבה חדשה
וכו'.. מקווה שיעזבו אותה בשקט. אבל לא הבנתי את הקטע של האצבע,איפה זה

shenavt

New member
עיתון ריטינג ... עמוד 11 !

מצטערת שאני עונה לכם רק עכשיו, פשוט קיבלתי בשורה קשה
, ומיום חמישי לא הייתי כאן , הייתי בדרום ... וגבי ... אני אגיע למופע רק בשביל שמישהו יעביר לה את מה שהכנתי ... אחרי זה אני חותכת הביתה, אני לא נשארת !!!

נינט וויוה מציגים-גריז

היום בידיעות: יהודה ונינט ישחקו בחנוכה במחזמר גריז בתפקידים הראשיים ,המחזמר יעלה באולם נוקיה כמתחרה לפסטיגל. ואם לא יהיו הפתעות של הרגע האחרון הם ישיבו בחיוב. זאת תהיה אחת ההפקות המושקעות ביותר שעלו בארץ בשנים האחרונות.

ג ב ש ו ש

New member
וואי..גריזז../images/Emo99.gif../images/Emo88.gif

מגניב לאללה
שוב פעם היא מתחרה של הפסטיגל
חחח...

A m o r e 1

New member
יאאאא../images/Emo70.gif איך אני אוהבת גריז../images/Emo70.gif

כבר העלו פעם את גריז עם צביקה הדר...

A m o r e 1

New member