עידכונים 11/7

A m o r e 1

New member
../images/Emo65.gifראיתם את זה../images/Emo35.gif../images/Emo65.gif

אני לא יודעת אם כבר שמו... אבל בכל זאת... איזה חמודדדדדדדדדדדדדדדדיייייייייייייייייייייםםםםםםםםםםםם

אור 2007

New member
לפחות...

מי שהעלה את התמונה סבבה אין לי בעיה אבל לפחות ת'שים קרדיט עם לקחתה את זה מהפורום הרישמי זמני של נינט טיב..!! אני העלתי אותה שםם..!!!! זה מרגיז קצת..ואחרי זה מפרסמים את זה כאילו אתה סרקתה את זה..! יום טוב ..=)

A m o r e 1

New member
זה חברה שלי שלחה לי במסנג'ר...

אין לי מושג מאיפה היא לקחה את זה. אני משערת שאם אתה אומר שאתה סרקת את זה זה נכון. כי היא רשומה בפורום הרישמי אבל היא לא אמרה לי כולם... מצטערת אם נעלבת..אבל לא ידעתי..

ג ב ש ו ש

New member
תמיד,אבל תמיד שאנחנו רואים../images/Emo88.gif

משהו ברישמי ומעלים אותו לפה אנחנו כותבים גם קרדיט לרישמי ולמי שהעלה,במקרה הזה כנראה שלא הביאו את זה מהרישמי.

ג ב ש ו ש

New member
../images/Emo40.gifאביב באיזכור על נינט../images/Emo40.gif../images/Emo88.gif

הוא כתב למעריצים שלו,ילדי אור הירח
ומזכיר את הסינגל... http://www.avivarchive.co.il/ הנה ציטוט ממה שהוזכר על נינט: "ביום ראשון יצא הסינגל הראשון של נינה,"כשאתה כאן",שיר שאני כתבתי והפקתי ואני מאוד גאה בו,נסו לשים דעות קדומות בצד ולהקשיב לשיר,אם לא תצליחו להתחבר אליו או לא תאהבו זה בסדר גמור,אני יאהב אתכם גם אז,מבטיח."

ג ב ש ו ש

New member
הסלבס המשפיעים והמרוויחים../images/Emo130.gif../images/Emo88.gif

http://www.eonline.co.il/content.asp?id=28686&sid=15 וביננו, הכי חשובים: יהודה לוי (שבשבילנו הוא תמיד מספר אחת) מפספס את העשירייה ומתנחל בנוחות במקום ה-11. הגירלפרינד, נינה, מכפילה אותו וממוקמת במקום ה-22.

ג ב ש ו ש

New member
נינט במעריב לנוער../images/Emo89.gif../images/Emo90.gif../images/Emo88.gif

מתוך הרישמי
"נינט טייב הגיעה לאיזו תערוכה, שם ארב לה איזה תכשיטן בשם יוריני, שמסר לה אישית תליון של 'שמע ישראל' עם מגן דוד משובץ אבנים. נינט הבטיחה ליוריני שאוטוטו היא עונדת אותו, אבל חלפו שלושה אירועים מאז ונינט עוד לא נראתה עם התכשיט. חפשו על יהודה" ויש עוד אזכור- "זה שיהודה לוי שכר מאמנת אישית לחיים בשם אורית שר, אתם כבר יודעים. כנראה שיהודה התרשם עמוקות מהיכולות של המאמנת, כי בשבוע שעבר נפגשה גם נינט עם אותה מאמנת ממש לפגישה של אחת על אחת.אולי יש גם עצות לזוגיות?"

למעלה