עידכונים מהוילה -יום84- 6.2

איילה הכי מרוצה מהמצב עכשיו

עכשיו היא תתקרב לפותנה עוד יותר,בשבילה זו הזדמנות להרחיק את פותנה מאלין, ולהרוויח קול נוסף.לא סתם איילה "תומכת" בצד של פותנה. פותנה כבר מזמן לא מעניינת אותי,ההתנהגות שלה דוחה אותי. פעם היה כייף להסתכל עליה,היא הפכה לבלתי נסבלת כבר.

ביטניקט

Well-known member
אין מצב שפותנה תעביד את איילה במטבח

כמו שהיא העבידה את אלין, שלמעשה יותר התנדבה לעזור לה משהיא העבידה אותה בעצמה. אין מצב שאיילה תתנדב לעזור לפותנה במטבח, בעיקר אם אין באותו ערב העמדות להדחה.... אבל יש מצב שלמרות שפותנה ברוגז עם אלין, אלין תעזור לאלירז במטבח.

ממממיק

New member
ליתר דיוק זה היה נאמר בקטע שחברים

צריכים להיות חברים בטוב וברע,ואם החברים נותנים לסבול מהם תמיד,ושנתחנף,אז לא צריך חברים כאלה.אז מגלגלים.צודק במאה אחוז.

סוף סוף פותנה מורידה מסיכות

מתעללת נפשית באלין שיכולה להיות הבת שלה בגיל. היום כל הרוע שלה יצא החוצה. אבל זה טוב...היא עושה אחלה שירות ללייני. אני כל כל מקווה שהיא לא תקבל את מקום בגמר. בעזרת השם, אלירז זוכה ולייני אחריו.

SG12

New member
|4אלין מסבירה לאלירז מה שכל המדינה חושבת עליו

w i n n e r r r

New member
../images/Emo45.gif

עם כל החסרונות שלך אני לא מוצאת משהו שיכול להרחיק אותי ממך... מרגשת וכ"כ צודקת אלירז הדבר הכי קרוב למושלם בבית וגם היא.

אוף

באמצע שיחה מעניינת בין אלירז לאלין הופסק השידור בערוץ 20.. זה כל כך מרגיז שהם קוטעים את השידור, ועוד דווקא כשיש שיחה מעניינת.

ביטניקט

Well-known member
אלין לאלירז: אתה הבן אדם הכי טוב בבית הזה

גם שאני מנסה למצוא משהו רע בך, אני לא מוצאת. גם שאתה עצמך חושב שאתה רע, אתה נשאר בן אדם טוב. אתה הבן אדם היחיד שאני ממש בטוחה שהוא באמת בן אדם טוב בבית הזה. ועכשיו אלירז מסביר לה איך הוא הגיע להיות כזה, למרות שהוא לא חושב שהוא כזה בן אדם טוב....

w i n n e r r r

New member
למה ההפקה אפילו פעם אחת לא שמה את השיחות

האלה בערוץ2 למה תמיד את השיחות המפגרות של איילה וסער... מה רע בקצת טוב ותמימות?בחברות וידידות?למה תמיד את הרוע והחרא?תנו לעם קצת להתרפק מרגעים יפים כאלה בריאלטי כאלה שלא רואים בזה רק משחק אסטרטגי ולתקוע חרבות אחד לשני.... קופרמן לתשומת ליבך.

אשכרה מדהים הבן אדם הזה.

מה היא אמרה לו בסוף השיחה? שהאח הגדול מתייעץ איתו כפסיכולוג? או שזה היה מדמיוני הקודח?

איך יש לאלירז כלכך הרבה כוח לא להפסיק לדבר?!!

אני מתגעגע לאלירז השמח המצחיק הקופצני השטותניק הוא הפך להיות גורו ואפילו אם הוא אומר דברים חכמים זה מתחיל לייגע!

למעלה