גואל: אבל למה אין הדחה השבוע אני לא מצליח להבין את ההגיון
פ פונצ של קונצ New member 6/2/10 #388 גואל: פותנה מי יהיה בגמר פותנה: אתה אלירז אלין איילה על עצמי אני לא יודעת יש לי חשש בין סער לארז יכול להיות שתהיה הפתעה ואני לא
גואל: פותנה מי יהיה בגמר פותנה: אתה אלירז אלין איילה על עצמי אני לא יודעת יש לי חשש בין סער לארז יכול להיות שתהיה הפתעה ואני לא
ב ביטניקט Well-known member 6/2/10 #390 החמישייה של פותנה לגמר:אלירז, אלין, גואל, סער או ארז. היא טוענת שהיא לא רואה את עצמה בגמר, וגואל מתעצבן עליה.
החמישייה של פותנה לגמר:אלירז, אלין, גואל, סער או ארז. היא טוענת שהיא לא רואה את עצמה בגמר, וגואל מתעצבן עליה.
פ פונצ של קונצ New member 6/2/10 #392 גואל: אני אגיד לך מי בטוח בטוח יהיה פותנה ג'אבר אלירז איילה רשף גואל
W w i n n e r r r New member 6/2/10 #405 הוא לא לוקח בחשבון ש יש מצב ענק שהאח יעשה שכולם יעומדו להדחה באחד השבועות... ואז לא בטוח שמקומם של היושבים על הגדר מובטח כמו פותנה ואדון גואל.
הוא לא לוקח בחשבון ש יש מצב ענק שהאח יעשה שכולם יעומדו להדחה באחד השבועות... ואז לא בטוח שמקומם של היושבים על הגדר מובטח כמו פותנה ואדון גואל.
פ פונצ של קונצ New member 6/2/10 #394 בעוד כחצי שעה יתחיל השידור והתריס יסגר עוד 5 דק' אנא הערכו בהתאם
פ פונצ של קונצ New member 6/2/10 #395 פותנה מתאמנת בנאום לעדנה: רוצה לאחל לך בריאות אינשאלה ויש לי דבר קטן להגיד לך תמיד הגדירו אותנו אנשים כאחראיות מטבח והאוכל ממך הייתי מצפה שתעצרי את זה
פותנה מתאמנת בנאום לעדנה: רוצה לאחל לך בריאות אינשאלה ויש לי דבר קטן להגיד לך תמיד הגדירו אותנו אנשים כאחראיות מטבח והאוכל ממך הייתי מצפה שתעצרי את זה
פ פונצ של קונצ New member 6/2/10 #396 אלין מתאמנת מה תגיד לעדנה בשמי ובשם כל דיירי הבית אנחנו מאחלים לך בריאות ורפואה שלמה ומאחלים לך שתרגישי טוב והיינו שמחים אם היית מספרת לנו ישר שאת בסדר
אלין מתאמנת מה תגיד לעדנה בשמי ובשם כל דיירי הבית אנחנו מאחלים לך בריאות ורפואה שלמה ומאחלים לך שתרגישי טוב והיינו שמחים אם היית מספרת לנו ישר שאת בסדר
J Jason2 New member 6/2/10 #402 לא נכון האישה השניה אמרה לה לא היית צריכה להתנצל והיא אמרה "הייתי צריכה".
S shouldistay Active member 6/2/10 #410 שקר. היא אמרה שהיא היתה צריכה להתנצל! חברה שלה אמרה לה "לא היית צריכה" ועדנה ענתה: "הייתי צריכה להתנצל"
שקר. היא אמרה שהיא היתה צריכה להתנצל! חברה שלה אמרה לה "לא היית צריכה" ועדנה ענתה: "הייתי צריכה להתנצל"