עידכונים מהוילה -יום84- 6.2

ביטניקט

Well-known member
עוד שיחה מדהימה בין אלירז לאחותו הקטנה לייני

כן יירבו שיחות כאלו ביניהן, השיחות הללו עושות את העונה הזאת. תנו לי רק את השחות והאינטרקציה בין אלירז לאלין, ואני מבסוט.

zivzivziv6

New member
ולמה שיראו את זה בשידור יש הזוג שהוא הרבה

יותר מעניין . איך שהילה אומרת : שקריםםםם

katam

New member
זה לא רק את. אני מקווה שההפקה תפנים זאת

ותבין את מי אנחנו אוהבים לראות

SG12

New member
נראה לי כדאי לעשות שינוי בחדרים: אלירז ואלין

בחדר.. וכל השאר יהיו בחדר עם איילה וסער
אפשר לצרף להם את הילה.

laVita

New member
גואל גואל גואל

גואל אומר לאלירז שהילה הסיתה נגדו ואמרה לאיילה שהוא לכלך עליה. דבר שלא היה ולא נברא הילה אמרה שגואל נחש אבל אמרה לאיילה שהוא לא אמר לה דבר עליה. גואל אומר לאלירז שהוא לא רוצה להתעמת עם הילה כי זה לא הסגנון שלו..והוא סומך על מה שאיילה אמרה דעתי? גואל מפחד שהילה תגיד שזה מה שהיא ראתה מהבית שהוא נחש והיא לא באמת אמרה דבר על הקשר שלו עם איילה. וממתי גואל סומך על הדברים של האוייבת שלו עד לא מזמן? הוא אומר לאלירז אל תשכח בגלל הדברים שאמרו עליו הוא חשד בו גם (אלירז שתק) אתם חושבים שאנחנו היחידים ששמים לב לזה? אתם חושבים שאלירז לא שם לב? הוא יותר חכם ממני זה הבנתי מזמן.. אלירז יודע שהילה אמרה עליו שהוא אדם רע כי היא באה להגיד לו את זה ולא היו לה הסברים.. הוא יודע כבר את הסיפור בגלל זה הוא אמר לגואל לשאול את הילה ולראות אם יש דברים בגו אם נתנה תיאורים ספציפיים

annabrl

New member
איילה לא עוזבת את פותנה היא לא זזה ממנה../images/Emo26.gif

פעם היא בקושי הייתה מדברת איתה מאתמול הם Best friends

שירי111

New member
אם היא תעזוב אותה, יש סיכוי לשיח בין אלין

לפותנה, ואיילה לא יכולה להרשות את זה לעצמה.

שבאו החדשים איילה שכחה ממנה, עכשיו שהחדשים

הלכו אחד אחרי השני. חזרה לדבר איתה כמו שהיה בהתחלה.

sivan1237

New member
לא אשכח איך בתקופת שרה

הם אירגנו לעצמם קרנבל ועשו חצאיות רק לחדר שלהם.. באותו זמן השיחות של איילה ופותנה היו מסתכמו בבוקר טוב ופותנה תעשי היום אורז.. אלין הייתה איתה,אלין מרחה לה וולטרן כל לילה, אלין חיכתה איתה שתסיים את הנרגילה כל לילה כשאיילה נכנסה עם סער למיטה.. הכושי עשה את שלו כנראה

SG12

New member
סיון יש מצב את יודעת אם יש משהו מיוחד עם ההצב

ההצבעות? שבגללם הם אמרו כבר שם אחד אתמול?

sivan1237

New member
אין לי מידע רישמי

אבל בטוח ההדחה הבאה תהייה רק בשבת הבאה.. והרשימה המלאה תתפרסם ברביעי.. לדעתי ניצלו את המומנטום שהילה בפה שלהם

ביטניקט

Well-known member
אם זה ככה, זה ממש מגעיל מצד ההפקה

ששקוף שהיא מחפשת להדיח את הילה כבר הרבה זמן.

למעלה