עידכונים בפורום

strahd

New member
לכל השולייות הצעירות

שהוא אוסף בפאבים. הוא מזמין אותן לארוחה בפונדק של אוטיק לאכול קצת תפוחי אדמה מתובלים, כשהן רוצות לשתות משהו הוא מזמין להן שיכר תפוחים משובח. משם הדרך אל ביתו היא קצרה ביותר.

SaberTooth

New member
תמונה לא מזוהה...

בשיטותי בנט, נתקלתי בתמונה הזו (תמונה מצורפת), מנהל האתר מתעקש שזו תמונה מרומח הרקון, למרות שגם הוא לא מצליח לזהות אותה. אולי אתם תוכלו לזהות את התמונה.

Silvi k

New member
זה מהספר שלו דרקוני להבת קיץ נדמה ל

אולי אני טועה בספר - כי מבחינת עלילה קשה לי לזכור מה קרה איפה ומתי) אבל בכל מקרה לאבירים האפלים ולקיטיארה היו מצודות מעופפות אז זו בטח אחת מהם אני מניחה (אלה שגדיל והגנום השתלטו עליהם וכו...)

couchpotato

New member
זו הכריכה של...

הספר The Art of Dragonlance. אגב, אני רוצה ליצור קשר עם מנהל הפורום פה- יש לי עשרות תמונות לשלוח, ובגלל שאני אקבל מחשב חדש בקרוב אין לי מושג מה יהיה איתן. אני רוצה שהם יהיו פה באתר, שאני אוכל להוריד אותם שוב אחר כך.

SaberTooth

New member
20 מגה בזיפ../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif

אז אני באמת לא יודע איך תכול לשלוח לי. האיי סי קיו שלי לא משתף איתי פעולה בזמן האחרון.

couchpotato

New member
../images/Emo13.gif

אפשר לשלוח לאנשים שונים, ואפשר גם כמובן לבדוק איזה תמונות כבר יש לך...

20 מגה בזיפ?!?!?!?

האם אלו רק תמונות רשמיות(של אמנים רשמיים)? אצלי 12 מגה בלי זיפ, וזה כל מה שמצאתי- וחיפשתי המון!

couchpotato

New member
Do not underestimate the potato

הרוב של אומנים רשמיים בהחלט. יש לי אולי מגה או שניים של לא רשמיים, וגם זה רק אם הם טובים. יש לי ם חבר מגרמניה שמכין דרך המחשב. הוא ממש טוב בזה, אבל התמונות שלו לא נכללות בגלריה. שכחתי להוסיף אותם....

למעלה