עידכונים בפורום

SaberTooth

New member
../images/Emo41.gif עידכונים בפורום ../images/Emo41.gif

היום התחלתי בעידכון הגלריות לאחר שהתחלתי באיסוף תמונות מאז פתיחת הפורום, אני אמשיך לעדכן בימים הקרובים. החלתי בפירוק גלריית "גיבורים" לגלריה נפרדת לכל גיבור, כמו כן, הוספתי תמונה אחת לגלריית "הרעים" ותמונה אחת לגלריית "תמונות יפות". כמו שאמרתי, אני אמשיך בעידכון הגלריות בימים הקרובים, שווה לבדוק מידי פעם.
אם למישהוא יש תמונה שהוא חושב שצריכה להיות בגלריות, אנא שרשרו לפה ואני בשמחה אוסיף לגלריות.
אני רוצה לפתוח לוח החלפת ספרים, האם כדאי לפתוח לוח שכזה
(התמונה המצורפת היא אחת התמונות האהובות עלי, רייסטלין נגד פיסטנדנטילוס)

Ophel McNeil

New member
או...... ../images/Emo108.gif

הימים הטובים (??) בהם הייתי יושבת שעות מול כל תמונה ומעריצה את הדיוק המושלם ומשחקי הצל.... אני ממש צריכה לחזור לסדרה הזאת שוב. רק חבל שאני יודעת אותה בע"פ.

SaberTooth

New member
בקשר לתמונה הזו...

תמונה מדהימה, שווה עוגיה
יש למישהו מושג אם היא מצויירת ביד או ע"י מחשב
אני כבר מתלבט בנושא שעות (כפי שאתם רואים, יש לי הרבה זמן פנוי).

יש לי

על המחשב יש לי כ-150 תמונות רשמיות של רומח הדרקון. יש לי תמונה נדירה(לדעתי) של לורד סות´ רוכב על סוסו. מצאתי אותה באתר גרמני נידח(אל תשאלו מה עשיתי שם).

בנוסף יש לי גם

*תמונות עשויות במחשב של הירחים של קרין *לינק לאתר עם המוני מפות שונות של קרין(כולל יבשת טלדאס[בשחור לבן] ומפת אנסאלון לאחר מלחמת הכאוס[כולל אזורי שליטת הדרקונים הגדולים]- המפה מובאת כאן). אני מציע לך להוסיף אתר זה ללינקים בפורום- אתר ענק!

לעזאזל!!!

הם שינו את האתר, והורדיו את החלק של רומח הדרקון והשאירו רק את החלק של ELDER SCROLLS(פעם[לפני יומיים] היו שניהם)- נקווה שזה זמני!

בשורה האפורה למעלה

יש לינק "גלריות", וכמו כן הלינקים: "חברים" "צ´אט" "מאמרים" "סקר" "קבצים".

למעלה