עידכון מצעדים

מושיק20

New member
../images/Emo41.gif עידכון מצעדים ../images/Emo41.gif

עידכון מעט באיחור.... ברשת גימ"ל המצעד הרישמי של ישראל
"אור" תופס תאוצה ומטפס 4 שלבים אל המקום ה-#7 "רק אתה" יורד עוד 2 שלבים אל מקום 27
לדירוג המצעד חייגו: 03-7653750 ב-"המבוקשים": "רק אתה" אחרי 15 פעמים בהם בילה במקום ה- 1
ועוד אינספור ימים בהם הקליפ המושקע עבר טלטלאות במצעד של ערוץ 24, הקליפ אתמול (שני) לראשונה עף ממצעד הערוץ. אולי בשל העובדה שבשבוע הבא אמור להיכנס הקליפ החדש: "בחום של ת"א"- שייצא אי"ה ביום חמישי הקרוב.... להחזרת הקליפ "רק אתה" שילחו את הספרות: 3514 ל- 2424

shabi16

New member
תשובות

אור בגלגל"צ-19 אי אפשר להחזיר את רק אתה כי כמו שמושיק אמר יצא הקליפ בחום של ת"א

eliran9eliran5

New member
שרית בטלויזיה כנסו וגם כמה הופעות >

שרית בטלוויזיה הודיעו בFLSTIN- ששרית בטלוויזיה אמרו שגם יראו את הקליפ במועדון רק אתה חגיגה ו3 החלקים של בחום של תל אביב היא תהיה בשידור חי אז גםFLSTIN- גם הודיעו ששרית הולכת להופיע ב........ אני הלוח הופעות 1) בכרמל עוד חודש 2) בבמה המרכזית ב-גן סאקר עוד חודשיים 3) בפיסגת זאב אני יודיע איפה בהמשך ומתי 4) במעלי אדומים בהר הצופים 5) שרית אצל יורם גאון בספיישל מלהיטיה הגדולים ובינהם מלכת הדיסקו חגיגה במועדון ועוד>> כמו אתה תותח תהיה לי ראש הממשלה אור 6) שרית במועדון הפלקה בתל אביב 7) שרית בבניני ההומה הופעה ענקית עם 35 שירים 8) שרית במכון התלבושות לא להפסיד הופעה אחת של שרית כי היא תירצה את ההתמכות של המעריצים והיא צריכה שהמון יבוא כי יש לי 8 הופעות החודש יש עוד כאלה באילת בהמשך אני יעדכן עוד כי יש חה המון המון המון המון יש לה בלוד בנגב בבאר שבע ועוד המון המון מקומות אז תבואו בישביל שרית תודה אלירן

eliran9eliran5

New member
כן אני רציני המשך של ההופעות כנסו>>

הינה ההמשך של כל ההופעות מצאתי עוד פעם בבלסטין יש שמה את כל ההופעת של כל הזמרים 1) בגן הפמעמון שרית במיטב להיטיה 2) בשערי צדק+הדסה עינקרם{בתי חולים 3) שרית בשירה לציבור 4)הצגת קליפ שרית חדד בויוה 5) שרית ב-סידרה חדשה האהבה תנצח המשךאני אחר כך יגיד פרטים 6) הופעה בילתי אפשרית או בלתי שכוחה באמפי תנתקס אתם רגילים קסריה אבל היא בתנתקס 5) שרית בהופעה האחרונה שלה לחודשים האלו בקורסה עם כל מטב הלהיטים אינה רשימת השירים חבל שאני מגלה את ההפתעה אבל אינה 1)הופעה בקרית משה 1) פניה לאהבה 2) קצת משוגעת 3) אהבה מעבר לפינה 4) שלך לנצח 5) לראות את הכאב 6) נדליק ביחד נר 7) קמע 8) מחרוזת אתה תותח ציפור חופשיה ילדה של אהבה 9) כמו סינדרלה 10) כך את הכל 11) אשליות מתוקות 12) הייתי בגן עדן 13) רק אתה 14) במועדון 15) אני לא מדונה 16) חגיגה 17) לו יהיה 18) שמע ישראל 19) בלי כאילו וכזה 20) יאללה מוטי 21) אור 22) חגיגה לסיום שרית בנסיכה של שיחמה מלכת הדיסקו תלך כפרה עליי ותן שלווה

מושיק

בקשר לכל ההופעות שאלירן כתב האם הן נכונות אותו שאלה לגבי יורם גאון אם יש לך פרטים תכתוב תודה בקשר לכל ההודעה שלו תעדכן מה כן מה לא

מושיקקקקקק לא ענית לי

בקשר לכל ההופעות שאלירן כתב האם הן נכונות אותו שאלה לגבי יורם גאון אם יש לך פרטים תכתוב תודה בקשר לכל ההודעה שלו תעדכן מה כן מה לא

מושיק20

New member
עומרי, התשובההיא../images/Emo26.gifלא../images/Emo70.gif

לא גדול
זה נשמע לך הגיוני
ערוץ פלסטין
מזה סדר ההופעות האלו
ממתי ההפקה של שרית מודיעה על רשימת השירים, אם הם בעצמם מחליטים עליה רק יומיים שלושה לפני ההופעה

מאיפה אפשר לקנות כרטיסים??

להופעה עם ה-35 שירים? ובנייני האומה?? דחוףףףף ולכל השאר מאיפה אפשר כרטיסים?? דחחווףףףףףףף

Danielle9886

New member
איציק B כנס....

לא נראה לי שבכלל יהיה הופעה בבינייני האומה אתה לא ראיתה מה שמושיק כתב בהודעה למעלה כל מה שאלירן כתב בכלל לא נכון ואם זה היה נכון אז מושיק היה יודע על זה והיה אומר לכולנו בפורום אז לא נראה לי שיהיה הופעה אז לא תוכל לקנות כרטיסים חבל שזה לא נכון בגלל שאני גם רציתי ללכת אבל אין מה לעשות

למעלה