עזרה!!!

adidush007

New member
../images/Emo41.gif עזרה!!!

טוב אני לא מבינה בכלל בכלל בתופים אבל לחבר שלי יש יומולדת והוא מת להחליף את המצילות שלו אז אמרתי ממממ בוא נקנה לו מצילות! הבעיה העיקרתי שאני לא מבינה כלוםםםם אני רק יודעת שהוא צריך הייאט וקראש <בתקווה שככה כותבים את זה> אני אשמח אם תגידו לי מחירים ואיפה ממולץ לקנות :)

drums123

New member
תלוי כמה את מוכנה להשקיע...

הטווח נע בין 200-1500 ש"ח בדר"כ אין יותר מזה. להיהט אפילו עד יותר.. בקיצור, כמה כסף... ועוד משהו, עדיף לקנות משהו אחד איכותי מאשר שנים ששוים ל***

Gutterball

New member
העניין במצילות...

זה שהן מתבססות על טעם אישי, ולכן לקנות למישהו מצילות בהפתעה זה קצת סיכון כי יש סיכוי שהוא לא יאהב אותן, ואז זה סתם חבל. אז או שתבררי אם יש לו מצילה מסוימת שהוא אהב או שתלכי לקנות איתו. או, שתקחי ת'סיכון לקנות לו בהפתעה... בכל מקרה, את יכולה לקנות מצילות בחנויות המוזיקה שכוללות את: מרום, חלילית, כלי-זמר, בודגוב, בוזין, ועוד כל מיני שלא עולות לי בראש. החנויות הנ"ל הן הגדולות. אגב - עדיף לקנות מצילה אחת טובה [שתהיה גם יקרה] מאשר סט של מצילות שאמנם יהיו זולות אבל יהיו מעפנות.

adidush007

New member
../images/Emo41.gif אני מוכנה להשקיע 700 שקל +-

זה יספיק? ומה בקשר לגדלים שלהם יש איזה גודל סטנדרטי? סורי על הבורות אני לא מבינה כלום בתחום

drums123

New member
אממ 700 שקל יכולים להספיק לקראש

צריך ללכת לחנויות בשביל לקבל כזה מידע. מנסיון אישי אל תקני לו את מצילות ב-700 שקל שהוא לא בחר. הוא ישמח הרבה יותר אם ידע שלמרות שלא עשית לו הפתעה הוא לא יהיה מאוכזב ממתנה כזו.

גרברון

New member
קחי אותו לחנות

כמו מרום בוזין בודגוב וכו' ואז שתגיעו לאזור .. תכסי לו את העיניים... תיכנסו לחנות ופשוט תגידי לו "בחר מצילה שאתה רוצה" אני בטוח שהוא ישמח <:

singlestroke

New member
ח

עד שהוא יבחר בטעות מצילה של איזה 21אלף שקל ויגלה שיש לה רק 5.90 לשלם XD

drums123

New member
או עד שכשהיא תכסה אותו היא תקח

אותו לפינת רחוב חשוכה והוא יגלה שהיא בכלל רוצחת שכירה! סתאאם לא לקחת אישי.

לכי על זה

בהפתעה. מקסימום הוא ילך להחליף. הוא יזכר בך כל פעם שהוא ינגן על זה- כמתופף, יש משהו יותר רומנטי מזה?

Vdrums

New member
מצילות כמו קראש והיי האט

לא מומלץ לקנות בהפתעה בתקציב שלך. את יכולה לקנות מצילת ספלאש+מיני בום (סטנד) וישאר לך עודף לארוחה רומנטית.

למעלה