עזרה בבקשה

../images/Emo41.gifעזרה בבקשה

היי אני לא יודעת אם לכאן אני אמורה לפנות או לא אך אשמח לקבל ייעוץ/עזרה בני מטופל בהתפתחות הילד (יהיה בן 5 בעוד חודש) והבעיה שממנה הוא סובל מוגדרת כבעית ויסות.סדרת הטיפולים מתחלקת לטיפול בריפוי ועיסוק, עו"ס,וקלינאית תקשורת לאחר סדרת מפגשים עם הקלינאית תקשורת (אשר לטענתה לא הצליחה להגיע אליו ולטפל כפי שצריך בטענה שהוא לא פנוי רגשית (עברנו לע"וס שצופה בנו בשעת משחק ונראה לעין(שלי) ששום דבר לא זז. במקביל התחלנו עם קלינאית תקשורת שלדעתה לא ממש צריך להיפגש כי אין בעיה מיוחדת (וכל מהלך הטיפול נקבע בהתאם להחלטת הרופאה ההתפתחותית מלפני שנה וחודשיים,שלפי דעתי עבר המון זמן וחלו שינויים התפתחותיים במהלך תקופה זו).בקיצור הרבה לא השגנו מזה ולכן אני פונה למי שיוכל להמליץ לעזור ולהציע להמשך, במטרה לעזור לבני המתוק והאהוב. תודה למי שקרא/ה עד כאן

כמה שאלות

סיסי שלום, כמה שאלות ברשותך, מי הגדיר את הבעיה "בעיית ויסות"? באיזה מכון להתפתחות הילד מדובר? במה מתבטאת "בעיית ויסות" זו בחיי היומיום ובתפקודו של בנך? האם הבעת בפני מי מהמטפלים את תחושתך שיש לעדכן את הטיפול בהתאם לשינויים שחלו, ואת רצונך להבין טוב יותר את מהות הטיפול ומטרותיו? בברכה שרון

למעלה