עזבתי...

ספירוש7

New member
../images/Emo41.gifעזבתי...

לא חשבתי שאני אעשה דבר כזה אבל אני עושה! כל הבנות בפורום? השתנו.. לרעה=/ חשבתי שאני אחזור לפה עם הרגשה טובה! אבל לא.. פתאום מתחילים ריבים, קללות לא הייתי רגילה לזה! הייתי רגילה לילדות כייפיות ומגובשות יותר מכל פורום אחר!! תאמת! ראיתי ת'פורום שלנו?! מעל כל הפורומיםם.. חשבתי שאנחנו מגובשות.. אבל טעיתי.. פגעו בי פה כמה בנות... לא רוצה לומר שמותת.. אז אני עוזבת.. אולי לא לתמיד אבל עוזבת.. ביושש.. אוהבת את כולכןן..

יא ספירררררררר?!

גם את רוצה עכשיו לעזובבבב??? באמתתתתתת כולה ריב וחצייי ספיר תחשבי טוב טוב

ספירעע???

דירבאלקוםםם אל תעשי את זהה בבקשהה למעןן מי שנשארההה חמודההנווו אנחנו משתנותתת יחדד גם לטטובה גם לרעהה בשביל זה אנחנו חברותת כדי לתמוךך אחת בשניהה לא כדיי לעובב... בבקשהה ספירעע שאני לא יפול על הרגליים החמודות שליי והתחנן ( כי אני מסוגלת)

ספירייי אני ניסיתי לשכנע אותך באיי

סי אבל אני ינסה שובב אולי את לא תאמיני ואולי כןןןןן אני אוהבת אותך למרות הכל( ואת מבינה למה אני מתכוונת) ואני תמיד ימשיך לדאוג לך ולהגן עליך ולשמור עליך! כי אני מרגישה שאת אפילו יותר מחברה שלי! את כמו אחות בשביליייי ובתוכך את יודעת את זה!!!
את אחת הילדות הכי חשובות לי בחיים ותמיד שאומרים לי אושרי אני חושבת עליך למרות שיש פה עוד המוןןן... אבל את היית ותמיד תיהיה ספירוש 7 המיוחדת שלי... ובנות?! אני מקווה שתשכנעו אותה לא לעזוב כי אני כבר ניסית המוןןןן.. אוהבת אותך הכי... ביחושית-דילב

ספיר אני כבר ניסיתי לשכנע אותך באיי

סי אבל אני ינסה שובב אולי את לא תאמיני ואולי כןןןןן אני אוהבת אותך למרות הכל( ואת מבינה למה אני מתכוונת) ואני תמיד ימשיך לדאוג לך ולהגן עליך ולשמור עליך! כי אני מרגישה שאת אפילו יותר מחברה שלי! את כמו אחות בשביליייי ובתוכך את יודעת את זה!!!
את אחת הילדות הכי חשובות לי בחיים ותמיד שאומרים לי אושרי אני חושבת עליך למרות שיש פה עוד המוןןן... אבל את היית ותמיד תיהיה ספירוש 7 המיוחדת שלי... ובנות?! אני מקווה שתשכנעו אותה לא לעזוב כי אני כבר ניסית המוןןןן.. אוהבת אותך הכי... ביחושית-דילב

ספירושש...

זה נכוןן שהיו פהה כמה מריבותת..אבל את לא צריכה לעזובב.. וגםם בי כמה בנות פגעוו... אבלל אני לא עוזבתת.. תישאריי איתנווו...

מאמי אל תעזבי.!

כפרעליך אל תעזבי את הפורום נכון שיש פה לפעמים קללות וריבים אבל את לא צריכה לעזוב ת'פורום בגלל זה ת-י-ש-א-ר-י

מאמי??!?!

איןן מ=צ=ב שאת עוזזזבבת!#$% למרות שיש קצת בעיות יש כמה שאוהבוות אותך.. כמוווני גם=]

ספירושליי?! כנסי שניה..../images/Emo205.gif

אני מקווה שתפנימי את מה שאמרתי לך באייסי.. אני באמת... התכוונית לכל מיללה ומילה! אין אין.. הפורום הזה?! הוא חצי בלעדייך! אני?! לא יהיה פה חצי מהזמן שהייתי.. ו.. אני מאוד מקווה שתשני את ההחלטה.. אל תעשי שטויות... בבקשה! אוהבת אותך הכי הכי הכי הכי הכי הכי הרבה בעולם... אחותך הגדולה [
]

טוששש

New member
../images/Emo221.gif ספירוש בלי שטויות!!

מה זה עוד פעם לעזוב?! את לא עוזבת וזהו! אם כל אחת תתחיל לעזוב בגלל שטויות לא יהיה לזה סוף! תעשי מה שנראה לך לנכון אבל בבקשה, תחשבי על זה עוד פעם! הפכת להיות חלק מהפורום הזה,כלום לא שווה שתעזבי

ספירררר ? ../images/Emo85.gif../images/Emo204.gif

תקשיבי עכשיו יש לי שאלה.. בשביל מי את נמצאת פה ? בשביל הבנים נכוןן ? אז אם רבת עם מישי את צריכה לעזובב ? ל-א כי את פה בשביל הבנים ואת תישארי פה בשבילם אם את עוזבת פורום ש-ל-ם בגלל מריבה זה לא הערצהה ! אני יחזור על זה שוב.. את פה בשביל דבר אחד וזה הלהקה האהובה עלייך זאת שאת מעריצה הולכת להופעות ומשקיעה אז אל תעזבי בגלל דבר כזה ! זה הדבר ה-כ-י שטותי שיששש ! אז מקווה שתפנימי ו-ת-ש-א-ר-י קוורללי חמי :]

ספירושלי????

מה שמעתי??????????.... לא היית פה כמה זמן והרגשנו בחסרונךךך ולא הבנתי למה את לא חוזרת אז את עכשיו רוצה לעזוב??? אם זה הגיע למצב הזה שאת את עוזבת אז באמת הפורום קרס סורי שאני אומרת בנות אבל מזה ילדה כזאת ותיקה שבגללה הפורום חי חחח עוזבת אז מה נשאר באמת ירדנו מזה בנות אנחנו צכות להיות ה-פורום מכול האחרים אז ספירושלי תעשי לי טובה את לא עוזבת בבקשה אל תשאירי אותנו ככה את מאוד חשובה לנו כמה שאת הכי קטנה אבל את היית אמא של כולם פה חחחח ספיר את לא עוזבת וזהו נקודההההההה אין על מה ליתוכח בכללל שמעת??????? כול מי שקילל עשה משו תשימי עליו פס גדוללללללללללללל הבנת?? יופי זהו את לא עוזבת שלחי לי תאיסי שלך נשמה מתה עליך יפיופה אחת בייי ספירושלך.....

../images/Emo118.gifספפיירישללייייייי?

אין מ צ ב שבעולם שאת עוזבת מובן לך? אני בכלל לא שואלת אותך..מזה את עוזבת בגלל כמה בנות אני אמרתי לקורל ועכשיו אני אומרת גמלך אפח'ת מהבנות פה לא תגרום לך לעזוב..ומאמי שלי? עכשיו רציני.. אל תעזבי..כי אני יודעת שאת תתגעגעי אלינו וגמאנחנו אלייך..מבינה?

למעלה