עונה 4, פרק 3

Slow Cheetah

New member
../images/Emo41.gifעונה 4, פרק 3../images/Emo41.gif

והנה אנחנו, שבוע אחריי הפרק הראשון (והכפול), חוזרים לפרק השלישי
אז... צפייה נעימה, שמרו על תרבות הדיון, תזכרו לסמן
ים, ואל תדברו על הורדות על גבי הפורום

Slow Cheetah

New member
זה בדיוק כמו להוריד.

הסדרה לא הועלתה לצפייה ישירה חוקית חוץ מבתחומי ארה"ב, מה שמראה שהם לא מתכוונים שאנחנו נראה את זה איפשהו חוץ מבטלוויזיה או ב-DVD מקורי. כנ"ל לגביי הורדות פחות או יותר XD

elall

Member
מנהל
../images/Emo58.gif

אהבתי! לא היה את הירו, אנדו , טרייסי ונייתן ולא התגעגעתי. הפרק היה יפה גם בלעדיהם. הבחורה החירשת נראת מעניינת. מאוד אהבתי את השחקנית הזאת ב"סו תומאס". הקטע בפארק כאשר היא נגנה היה מאוד יפה, ומעניין אם יש איזשהו צד שימושי או מועיל ביכולת שלה. היה די טיפשי מצד קלייר לא לתת לנוח "לטפל" בגרטשן. היא יכלה להיות חברה שלה גם בלי שהיא תדע את הסוד שלה, אבל כנראה יש לה איזשהו צורך שיהיה לה חבר אחד שידע את האמת כמו זאק ווסט בעונות הקודמות, אבל למה לסמוך על בחורה שהיא הכירה לפני כמה ימים?

Ronaldm

New member
משהו ששמתי לב (אולי)

כשקלייר ישבה ודיברה עם גרטשן על הכוחות שלה, היה שלב שבו היא יצאה לדבר עם אבא שלה ואז הראו אור אדום של מצלמה. לדעתי גרטשן מצלמת הכל.

Freemee

New member
פרק נחמד ../images/Emo58.gif

הפרק היה יחסית טוב, והיו קטעים טובים במיוחד עם פרקמן אהבתי ועם האישה החירשת והיה נחמד שקלייר משתפת את גרטשן בסוד אבל זה די נדוש ולא היה כל כך משהו מחדש ושוב פעם נמרחים טיפה עם כל החיים של קלייר. הכיוון שעשו לפיטר עם אח של ג'וזף שבא לתבוע אותו והכל היה כיוון מעניין אך לא המשיכו עם זה מספיק וחשבתי שיקרה כבר משהו הפרק אבל היה די משעמם בקטע הזה.. הסוף גם היה לא כזה מפתיע העיקר רושמים המשך יבוא, כאילו איזה מתח יש כבר.. כבר מתחיל להתיישן. מקווה שהפרק הבא יהיה יותר תוסס.

Sandro

New member
בגדול ../images/Emo58.gif

פרק לא רע בכלל. "טי באג" מנמלטים פשוט עושה עבודה מצויינת, אין לי ספק שהוא עורר קצת את הסידרה. לפי מה שראו שנשאר מהבית הכוח שלו הרסני מאוד וחזק ביותר, מעניין מה עוד הוא יכול לעשות עם אותה שליטה באדמה. אפשר לשים לב עם הדיו שהוא גם מסוגל לספוג חומרים ולהשתמש בספיגה כדי להוציא מהם משהו אחר כרצונו - כפי שהוא צייר את עצמו בכתבה. מאט משעמם אותי.. הוא שחקן טוב בגדול, אבל העלילה שלו פשוט בורינגגגג.. אהבתי את הדיאלוג של קלייר וחברתה, היה עוקצני ונחמד - מעניין לאן זה יתפתח, קלייר ממש כוסית בחצאית, זה גם משהו. שימו לב שהסידרה ממשיכה להתפזר על המון המון סיפורים, אני מקווה שבסופו של דבר הסיפורים האלה התחברו שלא כמו בעונות הקודמות (כמו סיפורי סיילר ואביו, או הירו ואנדו)

Billy Shirs

New member
היה סביר...../images/Emo58.gif

פיטר ממש השתפר הפעם. אם הוא ימשיך ככה הוא יוכל להפסיק להיות הישות המתבכיינת של העונות הקודמות ולהתחיל להיות מעניין. אבל בשבילי זה עדיין חבל שאין לו את מאגר הכוחות המגניב שהיה לו פעם - מתי יחזירו לו את זה כבר? בניגוד לפיט שהפך להיות חביב וקשוח, קלייר נשארה אותו דבר... מריחה אחת גדולה. אז יופי לך, את אכן כוסית בחצאית. אבל מה מעבר? לידיה מעצבנת נוראאאאאא. יופי שהיא התחילה לדבר... עדיין לא עזר לה. טי באג עדיין לא משתווה לנבל הבריטי שאדם היה, ולא התגברתי על ההעתקה מאווטר. טוב שהוא גם לא עיוור ורוקע ברגל בכל פעם שהוא רוצה להזיז סלע. אגב, הנה מה שאני מדברת עליו. לדעתי הכישוף אדמה באווטר הרבה (הרבהההההה!!) יותר טוב, יסודי, חזק, מורכב, עשוי היטב, עוצמתי, מוצג בצורה טובה יותר, ומובהק מאשר הטרקינזיס הדיו-י של טי באג. סיילר הרבה יותר טוב בתור הזיה מאשר בתור מרקו שמחפש את אבא. הוא הפך להיות איכותי כמו פעם. הקטע עם הילדה היה פשוט אדיר, לגמרי לא ראיתי את זה בא. זה היה סיילר במיטבו. פארקמן לעומת זאת... ugh. פספסתי מישהו? אה, כן- החרשת. מה הכוח שלה בכלל?

Mr Sinister

New member
../images/Emo58.gif403

בגדול, שיפור משבוע שעבר. הכוח של סמואל עדיין לא הגיוני. מה הקשר בין שליטה באדמה לספיגת הדיו לגוף שלו, היכולת ליצור יד על העור שמסוגלת לחנוק אנשים ועוד טריקי קעקועים שונים, לכותבים פתרונות.מה שכן, החור שהיה פעם הבית שבו הוא גדל היה מגניב. מקווה שהוא לא נבל חד פעמי כמו אדם או אבא-פטרלי. אבל מצד שני, שלא ימאס כמו סיילר. ועם כבר סיילר, -
. מתאים לו הזיה. מרענן קצת את הדמות שלו, שנהיתה קצת יותר מדי בעונה הקודמת. משחקים פסיכולוגיים זה תמיד דבר שכיף לראות. שוב מראים לנו כמה הכוח של מאט הרסני. חבל שחוץ מלקרוא את המחשבות של נער המים הוא לא עושה איתו יותר מדי. אני מקווה שהוא לא יכנע לסיילר מהר כל כך. פיטר עדיין מעפן, אבל יש שיפור. שיצא כבר מסתביך הגיבור הזה שיש לו, זה לא בריא. נמאס שכל עונה עוד מישהו חדש מגלה על הכוח של קלייר ובסדר עם זה. אנשים רגילים לא נופלים 4 קומות ויוצאים מזה בשלום, אז למה כל בנאדם שני שרואה את זה מקבל את זה כמובן מאליו? אנשים עם כוחות אמורים להיות יוצאים מהכלל, ולא ידועים כל כך לציבור. סתם.

Slow Cheetah

New member
אני חושבת שיש קשר... ../images/Emo58.gif

במרכיבים של דיו לקעקועים כנראה יש משהו שקשור לאדמה, וכנראה ככה הוא גם יכול לשלוט בזה ><

Mr Sinister

New member
../images/Emo58.gif

זה נראה לי מאוד מאולץ. אני לא רואה קשר בין שליטה באדמה[ונניח שחלק מהדיו מעורבב עם אדמה] לבין היכולת לספוג את זה לעור שלו ולהפוך את הדיו לדבר חי.

Slow Cheetah

New member
אני יודעת, אבל זה התשובה היחידה שאני יכולה

לומר חוץ מלהודות שבאמת אין בזה יותר מדיי היגיון

למעלה