עונה שנייה

SHTRUDIDI

New member
../images/Emo41.gifעונה שנייה../images/Emo41.gif

אנחנו ממשיכים בהרכבת הDVD המושלם, והפעם עונה שנייה. שרשרו להודעה זו את עשרת הבחירות שלכם.
ניתן לבחור כל הופעה שבא לכם מהעונה! אודישנים, הוליווד, קבוצות בהוליווד, שלב הקבוצות, טופ 10 או מחרוזות. מה שבא לכם, אפשר גם 10 הופעות של אותו מתמודד או 10 אודישנים, איך שתרצו.
כל ההופעות ידורגו מ1-10. הופעה במקום עשירי נקודה אחת, הופעה במקום ראשון, עשר נקודות.

:)

1- טרניס Love Sneakin' Up On You 2- קים קולדוול Come To My Window 3- ונסה Out Here On My Own 4- רובן A Whole New World 5- קים לוק Over The Rainbow 6- קימברלי קלסי It's All Coming Back to Me 7- ג'וליה האודישן שלה שהיא שרה Unbreak My Heart 8- צ'ארלס Overjoyed 9- ג'וש I'll Be 10-ריקי One Last Cry

SHTRUDIDI

New member
יאללה, להצביע

בטח יש פה עוד כמה אנשים שראו את עונה שנייה או חלקים ממנה.

Fairywitch

New member
אני ראיתי, אבל לא מספיק כדי לזכור.

אני זוכרת שבאופן כללי קימברלי ל. ורובן הרדימו אותי, ונהניתי מקליי ומג'וש
אבל אנסה לשלוף מהזכרון משהו

M o n t i

New member
../images/Emo109.gif זה קשה

1-ג'וש-Ill Be 2-קימברלי לוק-If You Asked Me To 3-קליי-Solitare 4-ונסה-Out Here On My Own 5-קליי-To Love Somebody 6-ג'וש-Amazed 7-טרניס-Love Will Keep Us Together 8-טרניס-Love Will Keep Us Together 9-קימברלי לוק-Where The Boys Are 10-ג'וש-Piano Man נראה לי לפחות XD

SHTRUDIDI

New member
מקום שביעי ושמיני אצלך הם אותו אחד

זה באמת קשה, יש בעונה הזאת המון הופעות טובות לדעתי, וקשה לי לצמצם רק לעשר.

SHTRUDIDI

New member
הבחירות שלי:

1.ג'וש גרייסין- I'll be 2.ג'וש גרייסין- Piano man 3.קימברלי לוק- If you'd asked me to 4.טרייניס- Love will keep us together 5.קליי- Soliatire 6. קליי - Build me up buttercup 7.קימברלי ופרנצ'י- Band of gold 8.רובן סטדרד- Superstar 9. ג'וש גרייסין- Amazed 10.קימברלי לוק-Somewhere over the rainbow

Fairywitch

New member
מעניין אם יש איפשהו רשימה של הביצועים של כל

אחד בצורה מרוכזת...

SHTRUDIDI

New member
יש באתר של איידול

אם תסתכלי על עמוד מועמד עונה שנייה כלשהו, תוכלי לראות בצד את כל ביצועיו בתוכנית. או לפחות כך היה פעם. אני אשמח אם תמצאי עשרה ביצועים, כי יהיה נחמד אם יהיה עוד קצת הופעות לבנות מהן את הכאילו DVD.

Fairywitch

New member
זהו, מצאתי את הרשימה-

אבל זה כל מועמד בנפרד... זה הולך לקחת זמן

Fairywitch

New member
../images/Emo51.gif../images/Emo51.gif

תקופה קצת עמוסה- הרשימה תהיה מוכנה עד יום שלישי
שוב

למעלה