עוד Wallpaper חדש

Gilliana

New member
../images/Emo41.gif עוד Wallpaper חדש

לצערי מהיום והלאה, ערב תופעה לא נעימה של שימוש בטפטים ע"י אתרים שונים ללא מתן קרדיט, אני נאלצץ להוסיף חתימה בתחתית ועמכם הסליחה.
לצפיה.

Angelus

New member
אחד הטובים..

מי שודד לך את הטפטים? אנחנו נראה לו מזה.

Gilliana

New member
מנהלת קומונת נמלטים ואבודים

שמשום מה חושבת שהיא עושה לי טובה בכך שהיא מעלה אותם לשם, בלי לתת לי שום קרדיט... נו, ראית מה זה?

Gilliana

New member
אכן...

והכי גרוע, כשהם עוד מנסים להתמם ולטעון שהדבר נעשה בתום לב ועוד לבוא בטענות כשאני "מעיזה" להתלונן...
תודה על התמיכה!

MineraL

New member
../images/Emo4.gif

להבא, את מוזמנת לפנות אלי או אל בן. ואם זה לא יעזור, אני בהחלט אשמח לערב את תפוז בעניין.

Siran1202

New member
../images/Emo31.gif

בהחלט לא מתאים.. אני חייבת לציין שהוולפייפרים שלך ממש יפים ואני נהנת לקרוא את ההודעות שלך פה

Adi Levy

New member
גילי יקירתי,

לאחר שהסברתי לך שקרתה טעות ושכחנו לתת קרדיט לטפטים שלך. (מה שתמיד אני נותנת קרדיט להכל) ולאחר שאמרתי לך שמחקתי את הכל (את גם ראית בעצמך) אני לא חושבת שזה לעניין להתחיל לספר את הסיפור על גבי הפורום. אם עדיין יש לך מה להגיד אני אשמח לשמוע אבל בפרטי. תסמכי עליי שדבר זה לא יקרה שוב. בכלל, אני לא אעלה שום טפט או תמונה או כל דבר שתכיני. לא חושבת שצריך להגזים כל כך במיוחד כשאין הרבה אנשים בכלל בקומונה , ואני לא אתפלא אם אף אחד בכלל לא ראה את אותם הטפטים (ראית שלא היו לזה תגובות). אז אני לא חושבת שאת צריכה לקחת את זה בכזאת פרופורציה . קרתה טעות. לא תקרה יותר וכבר אמרתי לך. בכל מקרה לערב את כל העולם בגלל שטות קטנה, .

Gilliana

New member
אם זו היתה טעות - ניחא

אבל שתינו יודעות שלא מדובר בטעות תמימה והשאר - קראי במסר ששלחתי לך. תסלחי לי, אבל אני חושבת שלהגיד "לא צריך להגזים כ"כ" ו-"שטות קטנה" מעיד ביתר חומרה על הזלזול שאת מפגינה. אגב, שימי לב - לא עירבתי את "כל העולם" כהגדרתך, נשאלתי כאן בפורום שאלה ועניתי. את עוד מבקשת ממני להסתיר את האמת כאשר אני נשאלת? לא חושבת שהגזמת קצת? אני חושבת שכן, אבל בואי נסיים כאן את הפרשה ואם תרצי להמשיך לדון בעניין, יש את מערכת המסרים.

Adi Levy

New member
יפה שעכשיו את מודעת לזה שהיינו

אמורות לדון בזה בפרטי. א. אני ממש לא חושבת שהגזמתי. וכן זו הייתה טעות. תאמיני לי שזה לא היה בכוונה וממש לא היה לי מושג מי עומד מאחורי הטפטים האלו, אולי בגלל שמיהרתי גם לא שמתי לב. שנייה אני אלך בכוונה לחפש תמונות של אנשים שהכינו ולעלות אותם לקומונה בשביל "לעצבן" מה את חושבת שאין לי חיים?. ב. לא נשאלת פה שאלה בתפוז. את הודעת לכולם . תקראי את ההודעות שלך שוב ותביני. ג. אני באמת לא מבינה על מה כל המהומה. ואמרתי לך שקרתה טעות ולא תקרה יותר עוד קודם אז לעשות כזה סיפור .. בואי נגיד שאני ממש לא מפחדת כמו שאת כותבת. "להסתיר את האמת" ממש מוגזם מבחינתך. ובאמת שאין עוד במה לדון בזה. אמרתי שלא יקרה ואני מקיימת הבטחות.

Gilliana

New member
ויפה שאת ממשיכה...

"לא לשים לב" - לא להודעות שלי, ולא להודעות אחרות כאן בפורום, אחרת לא ברור לי איך את בכלל אומרת שלא נשאלתי. ולא יקירתי, הבנת ממש לא נכון - אני ממש לא "מודעת" לזה שהיינו אמורות לדון על כך בפרטי. אצלי לא מטאטאים את האמת מתחת לשטיח, כנראה שאצלך כן. סוף דיון.

recoil

New member
גילי אחלה רקע

אבל החתימה תבוא יפה יותר אם היא תהיה קטנה, גופן 12 .. חתימה כזאת גדולה פשוט הורסת את הרקע.

Gilliana

New member
זה בדיוק הרעיון לצערי

האמן לי שהייתי מעדיפה לא לחתום כלל, אבל לצערי ובהתחשב בנסיבות - אין ברירה, וחתימה קטנה פירושה כאילו אין חתימה כלל. בכל אופן - שמחה שאהבת ותודה.

למעלה