מועדון הווספות אירפורט סיטי, נתב"ג, אפריל 2010
J jaxler New member 27/7/11 #190 לו רק היה מי שיצלם את ההמשך... הגשר מצד ימין מיועד לאופנועים. לגמרי.
מ מנשה ש New member 27/7/11 #210 הנטייה והעיקול, אלוהיי האופנועים שתי התמונות צולמו בשמורת טבע במחוז אונטריו בקנדה לפני שני קייצים. אופנועים מגיעים לאזור מכל צפון אמריקה בשביל חווית הכבישים המעוקלים ופני השטח הגבעתיים והשממה הירוקה של השמורה הענקית הזאת.
הנטייה והעיקול, אלוהיי האופנועים שתי התמונות צולמו בשמורת טבע במחוז אונטריו בקנדה לפני שני קייצים. אופנועים מגיעים לאזור מכל צפון אמריקה בשביל חווית הכבישים המעוקלים ופני השטח הגבעתיים והשממה הירוקה של השמורה הענקית הזאת.
R rusti james New member 28/7/11 #227 חומר מקומי 1 אמנם קטנוע, אבל עשה את הדרך מהמרכז לעין מודע כמו גיבור! התמונה צולמה השנה במהלך טיול הקומונה. קרדיט על הצילום למפתחsoul אאל"ט טל"ח.
חומר מקומי 1 אמנם קטנוע, אבל עשה את הדרך מהמרכז לעין מודע כמו גיבור! התמונה צולמה השנה במהלך טיול הקומונה. קרדיט על הצילום למפתחsoul אאל"ט טל"ח.
R rusti james New member 28/7/11 #229 חומר מקומי 2 לא אני צילמתי, אני הנכד... סבא שלי וחבר על אופנועיהם וחברה , אי שם בשלהי שנות ה30, תחילת ה40 עצמי, מMORM, על ההפרעה באמצע..
חומר מקומי 2 לא אני צילמתי, אני הנכד... סבא שלי וחבר על אופנועיהם וחברה , אי שם בשלהי שנות ה30, תחילת ה40 עצמי, מMORM, על ההפרעה באמצע..