מצוין
I iec New member 1/8/11 #360 טריייייייייי..ממש עם דופק... מהבוקר!! אךךךךךךךךךךך..איזו רכיבה!.. מתי שירשור צמיגים?
ב בני ח New member 2/8/11 #365 לפתוח את דלת הבית ולראות את כל זה על הדשא שלך לפתוח את דלת הבית ולראות את כל זה על הדשא שלך
ב בני ח New member 2/8/11 #367 דייב סקוט באר דייב סקוט באר היה בארץ והראה לנו שגם עם זוג פרוטזות אפשר לרכב על אופנוע
ס סליפרסדוגי New member 2/8/11 #371 יום אחד בני.... תוכל להרשות לעצמך אחד ולא רק לגנוב אותו לגיא לסיבוב! ותודה למיקי על הצילום!
ס סליפרסדוגי New member 2/8/11 #374 אין אתה משהו אתה חצי מהתמונות פה הם של חבר'ה שאחרים צילמו אותם. חוץ מזה אם אני זוכה אני נותן את הפרס לצלם. מרוצה? אה? ואם לא, זה היה אחלה שרשור תמונת. אז שב בשקט.
אין אתה משהו אתה חצי מהתמונות פה הם של חבר'ה שאחרים צילמו אותם. חוץ מזה אם אני זוכה אני נותן את הפרס לצלם. מרוצה? אה? ואם לא, זה היה אחלה שרשור תמונת. אז שב בשקט.
H h a j b i New member 2/8/11 #375 ../images/Emo41.gif הסתיימה התחרות ../images/Emo41.gif קצת באיחור... תודה רבה לכל המשתתפים, ההיענות היתה מרשימה ועלו פה תמונות מדהימות. אנחנו נודיע תוך מספר ימים על הזוכים, אין ספק שזו לא תהיה משימה קלה
../images/Emo41.gif הסתיימה התחרות ../images/Emo41.gif קצת באיחור... תודה רבה לכל המשתתפים, ההיענות היתה מרשימה ועלו פה תמונות מדהימות. אנחנו נודיע תוך מספר ימים על הזוכים, אין ספק שזו לא תהיה משימה קלה