deep ocean
New member
../images/Emo41.gif עדכונים ../images/Emo41.gif
בנוסף אלי (מיכל), הצטרפו לצוות ניהול פורום דרך הלוחמים יה-יה ו-Dazed&Confused! בהצלחה להם!
אתם יכולים להפנות בקשות למחיקה/שרשור/כל דבר אחר לשלושתינו, ומי שיראה ראשון יבצע זאת. (סביר להניח שזאת תהיה אני
)
יש כתובת מקוצרת לפורום דרך הלוחמים, והיא זאת: http://forums.tapuz.co.il/castaneda אם במקרה אתם נמצאים במקום מסויים, ואתם רוצים להפנות מישהו לפורום, אז יש כתובת שקל לזכור אותה יחסית. כל הפורומים קיבלו כתובות מקוצרות, אגב.
סקר שהציעה Talia E עלה לפורום
בסקר הקודם נשאלה השאלה: כמה זמן אתה מקדיש לקריאה/כתיבה לפורום דרך הלוחמים? התשובות היו: 0% כמה דקות כל יום 5% בין רבע שעה לחצי שעה כל יום 15% עד שעה כל יום 26% כמה שעות כל יום 10% כמה דקות, אך לא כל יום 5% בין רבע שעה לחצי שעה, אך לא כל יום 0% עד שעה, אך לא כל יום 5% תעזבו אותי מהסקר הזה, אני מנסה להיגמל!!! 26% זה מאד משתנה ותלוי בתכנים. אם התכנים מעניינים, אני מסוגל לשהות הרבה זמן. אבל אם אין לי מה לקרוא, אני עוזב אחרי כמה דקות. 5% שום תשובה אינה רלוונטית עבורי סה"כ קולות : 19
אם למישהו יש קישור לאתר מסויים, או מאמר שהוא רוצה לכתוב, תמונה שהוא רוצה להעלות לגלריות או כל דבר אחר, מוזמן לעשות זאת דרך המסרים של תפוז לשלושתינו. אתם מוזמנים לשלוח אלינו הצעות ייעול, הארות, הערות וביקורת כמובן.
שיהיה לכולנו המשך הנאה משותפת
תמשיכו לשתף, להתייעץ, לדסקס, לצ´וטט, לכתוב ולהיות אתם!!
ולסיום כמה אייקונים מה-