עדכונים

• פותח הנושא PopPy
  • פורסם בתאריך

PopPy

New member
../images/Emo41.gifעדכונים../images/Emo41.gif

בסקר (הישן) הקודם, הצביעו 65 (!) אנשים השאלה הייתה "העזיבה של אודי בן דוד פדרבוש - בעד, נגד, וכמה זמן היא תחזיק?" והתוצאות.. אני לא מתרגש/ת, אני מת/ה עליו ומאמין/ה שהוא יחזור במהרה.. - 24 הייתי רוצה לחשוב אחרת, אבל אני חושב/ת שבשבוע הבא צפוי לנו קאמבק.. - 18 קולות הגיע הזמן שיתחילו בהדרגה להחליף דמויות. אני מקווה שזה יחזיק מעמד, ושדב יחזור בתור דמות אחרת. - 16 קולות למה להחליף? חבל, אבל אני חושש/ת שאחרי קליפ פרידה כ"כ מרגש (שמורכב משלוש תוכניות שלמות!) זה סופי.. - 7 קולות
הסקר החדש שלנו עוסק, איך לא, בלובה. בכיתם? זרקתם את הטלוויזיה מהחלון? קפצתם מאושר? שתפו אותנו ולכו להצביע!
אולי לא שמתם לב, אבל פינת הקישורים שלנו מתעדכנת ובהדרגה אפשר להגיע לשרשורי כל התוכניות של ארץ נהדרת ולכל שרשורי המפגשים. קטגוריה זהה לרק בישראל בעבודה, אבל בגלל ריבוי התוכניות והחיפוש המתקדם המקרטע העזרה מתבקשת, כך שאם למישהו משעמם והוא רוצה להתקף בגלי נוסטלגיה, שלחו לי מסר
בקרוב מאוד צפויה הפתעה נחמדה לפורום.. יותר מזה אני לא חושפת
(ולא, זה לא מפגש מיוחד עם כולם מאחורי הקלעים, וגם אירוח לא צפוי בקרוב. נא להתאים את הציפיות למגבלות ההפקהזונע
)

Kryptonite

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo168.gif

אחלה עדכון. ^^;; וול, אני אישית הצבעתי ל"הגיע הזמן..." כי אם כמה שנתגעגע ללובה, די זה די, ופטרוזיליה ירוקה זה לא טעים עם גלידת לימון. הגיע הזמן שלה לפרוש, בשיא ההצלחה, רגע לפני המיצוי (ויש כאלה שיתווכחו עם זה :X) אז זהו, שיהיה לה בהצלחה בעתיד. *_*

PopPy

New member
גם אני. אבל משום מה זה לא נקלט :X

ו.. ניסית פעם, שאתה אומר את זה? >.< (הפטרוזיליה עם הגלידה..)

מלאכית16

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo110.gif../images/Emo186.gif

צחי, הגיגיך פשוט נפלאים
עכשיו אני יודעת לא לנסות לאכול גלידת לימון עם פטרוזיליה
תודה לך
וגם אני הצבעתי לאפשרות הזו...

לוּבּה

New member
עוד הודעה מאוד מאוד חשובה!../images/Emo26.gif

וול, נפתח פורום אלי ומריאנו ואני וחברה שלי מנהלות אותו
יאפ! אני כחולה!!
מספר הפורום הוא 960 הנה הכתובת הפורום נפתח רשמית רק ביום רביעי וגם אם אתם לא מתים עליהם אתם יכולים להיכנס ולהגיד לי מזל טוב

LoLo16

New member
מזל טוב../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo24.gif../images/Emo65.gif../images/Emo77.gif

greeneye

New member
מזלטוב!

חשבת על ההשלכות? אלי ומריאנו יאהבו אותך מאד...

לוּבּה

New member
אווו אני אוהבת הפתעות../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

מתי נגלה את ההפתעה

LoLo16

New member
../images/Emo99.gifהפתעות......./images/Emo99.gif

אבל איזו הפתעה זו יכולה להיות אם זה לא פגישה או אירוח
ובקשר לסקר- הצבעתי שהגיע זמנה לפרוש...
ובדוגרי, אני חושבת שכל מי שחושב אחרת כנראה לא צפה רק בחלק מהתוכניות.

עמיתוש

New member
../images/Emo45.gif

כל הכבוד
, מחכה בקוצר רוח להפתעה
. אה, ושלי - מזל טוב על הפורומיישן
.

"גם חמדה..." "אף פעם לא הרגשתי

שייכת".... חחחחחחחחחחחחחחחחח איזה קורע זה היה... ראיתי את המשפט הזה 10000000 פעמים

למעלה