עדכונים

PopPy

New member
../images/Emo41.gifעדכונים../images/Emo41.gif

בפינת המאמרים נוספו כתבות על אנ"ה ובקטגורית השירים והקטעים מהתוכנית עדכנתי עם מילות השירים ל"ילדים זה שמחה"
כמה אנשים עדכנו קצת את הגלריות עם תמונות חדשות של אנ"ה, וזה המקום לפניה נרגשת - אנשים שהוציאו תמונות מתוך התוכנית עצמה - אם אתם רוצים להעלות את התמונות ישר לגלריות (במקום לפורום) הודיעו לי ואני אפתח גלריה לאותה תוכנית ספציפית. אני אשתדל בקרוב להעלות את כל התמונות שרוני ועמית העלו מהתוכנית הראשונה. ועוד בענייני תמונות - באתר של נינט טייב יש המון תמונות מהקטע בהשתתפותה באנ"ה.
מדי שבוע יעלו לינקים לשירשור הצילומים ושרשור התוכנית השבועי, כדי שיהיה יותר קל למצוא את השרשורים מחולקים לפי תוכניות ומפגשי הצילומים. הלינקים לשרשורי התוכניות והצילומים עד כה כבר עודכנו. אם מישהו מעונין לעזור לי ללקט את כל שרשורי התוכניות והצילומים של רב"י שהיו בפורום כדי שגם הן יתווספו, הוא יוכתר על-ידי למלך הבלתי מעורער של הפורום
יש לנו סקר חדש! אבל קודם לתוצאות הסקר הקודם: "3 תוכניות כבר מאחורינו, ואפשר כבר לשאול את *ה*שאלה, בפעם הראשונה - מי הדמות האהובה עליכם בארץ נהדרת?" לובה - 14 מרכבה פלדמן - 6 שלי יחימוביץ` - 5 הנשיא קצב - 3 אודי בן-דוד פדרבוש - 1 אלברט ונסים - 1 רררררררררודריגו - 1 איל קיציס, כעצמו - 0 פאר לי נשיאל - 0 ח"כ עזריאלי - 0 סה"כ הצביעו 31 אנשים בסקר הקודם. והסקר החדש: העזיבה של אודי בן דוד פדרבוש - בעד, נגד, וכמה זמן היא תחזיק?
לכו להצביע!
שבוע עמוס בימי הולדת - זוהר ועדי חגגו יום הולדת -
!
גם אורנה בנאי חגגה יום הולדת 34 השבוע וזכתה לברכות בפורום שהיא לא ראתה וכנראה גם לא תראה, ולכמה מכתבים והתקפות מחברי הפורום (אבל בלי בלון..)
אל הפורום הצטרפו sweeetom, נטקושית, jonib, ו-BaNai GirL - ברוכים הבאים!
אתם מוזמנים לקרוא את הודעת המנהלים, ואם משהו לא ברור - קודם לחפש קצת בשאלות הנפוצות של הפורום..
סרטונים ותמונות מהצילומים של התוכנית השניה (באדיבות עדי
) בדרך אלי, עם קצת מזל - זה יגיע אלי עוד היום ועד מחר כל הקטעים והתמונות יועלו לשרת של הפורום. שבוע מצוין לכולם!

PopPy

New member
../images/Emo52.gif, עברתי רק על הודעות הצטרפות

מהעמוד הנוכחי. ברוך הבא גם לך

../images/Emo12.gif

בכלל לא חשבתי (ואת האמת אני עדיין לא חושבת) שהעזיבה של פדרבוש זה משהו רציני... מבחינתי, 99% שהוא חוזר כבר בתוכנית הבאה. זה היה סתם בצחוק, לא?

PopPy

New member
גם אני לא חושבת שזה רציני,

אבל לא היה לי רעיון לסקר
ועם אנ"ה עדיין אי אפשר לדעת בקשר לדברים כאלה.. האם המסורת החדשה תהיה שפדרבוש עוזב מדי שבוע וחוזר בשבוע שאחרי רק כדי לעזוב שוב?

bad boys2

New member
אני חושב או לפחות מקווה שהוא לא

יחזור לא בגלל שאני לא אוהב אותו אלה בגלל שצריך לחדש אני אומר שצריך להכניס כתב מדיני חדש (לא רררררררודריגו) לדוגמא דגני (המורה שהתמודדה להנחיית פלייבוי) או משהו בסגנון וחוץ מזה אני גם חושב שצריכים להעיף את קצב זה לא עובד... והכי חשוב אף פעם אבל אף פעם לא להוריד את שלי (מרכבה דמות טובה אבל אורנה יכולה לגלם דמויות יותר טובות) היא דמות מושלמת ואם רודריגו ימשיך לעשות כל פעם פינה אחרת זה יכול נחמד אבל גם ימאס מתישהו טוב נו נשארו עוד איזה 10 תוכניות אז זה לא כזה נורא...

PopPy

New member
../images/Emo41.gifקטעי הוידיאו עלו!../images/Emo41.gif

והפעם זה הרבה יותר פשוט.. באתרון של הפורום ניתן להוריד את כל קטעי הוידיאו שעדי
צילמה בצילומים (עם המצלמה
המאוד שולתת שלה ^^). אלה קבצים גדולים (בין מגה ל-20), ובעתיד אם יהיו קטעים נוספים, קבצים ישנים יותר ימחקו כדי לפנות מקום על השרת לכן מומלץ להוריד אותם. ההוראות להורדה - באתר. יש גם הרבה תמונות באיכות מצוינת שעדי צילמה והן הרבה יותר מדי גדולות בשביל תפוז, אני כרגע עובדת על יצירת גלריה קטנה באתר ואני אעדכן בפורום כשהן יעלו. מצטערת על חוסר ההשקעה - אף פעם לא ממש הצטיינת בHTML ולא היה לי כח או זמן ליותר מזה. אני מקווה שבעתיד אפשר יהיה ליצור אתר קצת יותר רציני לפורום (במידה ואנשים שאשכרה מבינים בתיכנות ועיצוב ירצו לשתף פעולה..), עד אז זה מה יש

למעלה