קטעים קצרים מכל שיר+טראקליסט
באתר הזה תוכלו להאזין לקטעים קצרים מכל שיר באלבום...
http://www.jpc.de/jpcng/poprock/detail/-/hnum/8364482?rk=poprock&rsk=hitlist תיכנסו והביעו את דעתכם על השירים טראקליסט: 1.When I Grow Up 2. Bottle Pop (עם סנופ דוג
) 3. Whatcha Think About That 4. I Hate This Part 5. Take Over The World 6. Out Of This Club (שונה בטיפה מהגרסא שדלפה) 7. Who's Gonna Love You 8. Happily Never After 9. Magic 10. Halo 11. In Person 12. Elevator 13. Hush Hush 14. Love The Way You Love Me 15. Whatchamacallit 16. I'm Done 17. Baby Love 18. Perhaps, Perhaps Perhaps כפי שאתם שמים לב שירים 7,8 ו-17 הם יוצאי האלבום של ניקול... שזה די מבאס... אני בטוחה שהן הקליטו עוד שירים אבל אין מה להגיד... שירים יפים... בכללי האלבום נשמע מדהים ביותר
אהבתי את רוב השירים שם אבל בכלל לא אהבתי את מס' 18... בסגנון Right Now... שגם באלבום הקודם לא סבלתי אותו... אבל לא אנחנו בוחרים...אם תשימו לב שיר מס' 13 הוא בעצם השיר Psycho שכבר שמענו קטע ממנו לפני כמה חודשים וכנראה החליטו לשנות את השם של השיר... אה
באלבום הדלוקס שיכלול 2 דיסקים יהיה את הטראקליסט הזה בדיסק אחד ובדיסק הנוסף (הבונוס) יהיו השירים של הדולז שבהם כל אחת הקליטה lead vocals השירים הם: If I Was A Man-שאותו תוביל ג'סיקה Space-שאותו תוביל מלודי Don't Wanna Fall In Love-שאותו תוביל קימברלי (אני לא יכולה לחכות לשיר הזה
אני מקווה שהשם לא יטעה אותי והשיר יהיה בלדה...למרות שעם הדולז הכל אפשרי... Played-שאותו תוביל אשלי Until U Love U-שאותו תוביל ניקול... שזה די טיפשי לאור העובדה שהיא הקליטה lead vocals בכל השירים אבל כמה שיותר שירים יותר טוב
Lights, Camera, Action-שיר שהדולז הקליטו ביחד עם New Kids On The Block