עדכונים

בבווללי

New member
הדיסק של הדולז יוצא ב

הוא יוצא בתאריך ה - 16 לספטמבר הוא קרא דול דומיניישן פירוש - בובות שולטות :) גגדולל !!

בבווללי

New member
../images/Emo6.gif יש לי שאלה מאוד חשובה !! ../images/Emo9.gif

נכון שנה בעברה התאריך היה 7.7.2007 והייתה הופעה בלונדון שנקראה earth שפוסיקאט דולז הופיעו שם עם הלהיטים buttons סטיקוידיו and dont cha אז השנה גם היה ? אבל 2008 כבר אז זה היה 8.8.2008. ? ופוסיקאט דולז יופיעו שם ? זה נורא דחוף !

punky doll

New member
אמממ אין השנה את האירוע הזה...

זה היה חד פעמי... האירוע נחגג ב-7.7.2007 בגלל שבעת היבשות ובאמת אומנים הופיעו ב-7 יבשות (אפילו באנטארקטיקה...) וגם אם היו חושבים לעשות את האירוע הזה השנה היו כבר מודיעים על האירוע והאומנים שצפויים להופיע...

punky doll

New member
../images/Emo41.gifעדכונים../images/Emo41.gif

מצטערת שלא עשיתי את זה קודם... עבר עליי חודש מטורף...

בבווללי

New member
מישהו יכול לעזור לי ?

מישהו יכול לכתוב כאן את השירים שהיו בדיסק החדש כאילו את השמות שלהם ומה שיש גם אם לא בטוחים לכתוב ואם אפשר ליד את הפירוש מאנגלית לעברית זה מאוד חשוב תודה

בבווללי

New member
התוכניות של הדולז החודש הם :

הדולז טסים לאירופה השבוע להמשיך בקידום האלבום ! הסינגל השני שייצא להם הוא physically שהוא ייצא ב - 12 ליולי שזה החודש
מקקוה שעזרתי תודה

punky doll

New member
לא בטוח שהן טסות לאירופה החודש

אבל זה צפוי כי הן צריכות לקדם את הסינגל... ואני לא יודעת מאיפה שמעת על העניין הזה של הסינגל כי זה ממש לא נשמע לי נכון
הן רק הוציאו סינגל אחד וכבר אחרי חודש להוציא אחר??? לא נראה לי.... ויש גם שמועות שהסינגל הבא יהיה bottle pop... שון גארט אמר את זה בראיון השבוע... בקשר למתי זה ייצא?? אי אפשר לדעת...

shay08

New member
נראה לי שהתבלבלת....

הסינגל הפיזי של WIGU יוצא ב12 ביולי באיזו ארץ

Aeon

New member
המילטון זה חבר שלה../images/Emo35.gif

הוא נראה חמוד...

Aeon

New member
אני מבחינתי כל עוד הוא לא

פיפטי סנט אז הכל בסדר...