לא יודעת אם הו משתוות לדולז אבל הם בכלל לא רעות ואני לא חושבת שהן כאלה זולות אבל פרחולות כן
S shir spears New member 29/4/08 #20 לא יודעת אם הו משתוות לדולז אבל הם בכלל לא רעות ואני לא חושבת שהן כאלה זולות אבל פרחולות כן
W West Doll New member 4/5/08 #22 תודה רבה על כל העדכונים יפעתוש../images/Emo9.gif../images/Emo140.gif אני מבטיחה לחזור קצת יותר להיות פעילה. העבודה גונבת לי את רוב הזמן. סורי אבל אני משתדלת להשאר בקצב של כל העדכונים.
תודה רבה על כל העדכונים יפעתוש../images/Emo9.gif../images/Emo140.gif אני מבטיחה לחזור קצת יותר להיות פעילה. העבודה גונבת לי את רוב הזמן. סורי אבל אני משתדלת להשאר בקצב של כל העדכונים.
P punky doll New member 4/5/08 #23 אל תקראי לי יפעתוש../images/Emo46.gif אני לא סובלת ת'שם הזה את מזכירה לי את אמא שלי... וגם לה אני לא מסכימה לקרוא לי ככה.... חחח סתם...
אל תקראי לי יפעתוש../images/Emo46.gif אני לא סובלת ת'שם הזה את מזכירה לי את אמא שלי... וגם לה אני לא מסכימה לקרוא לי ככה.... חחח סתם...
W West Doll New member 5/5/08 #24 ../images/Emo6.gifאה סורי. אני אדע לפעם הבאה לא להגיד את השם הזה בנוכחותך