חח שעה עד שהבנתי
T tamir r New member 6/2/08 #40 ../images/Emo6.gif גם אני כשקארתי אמרתי בטוח הם לא יבינו הם יחשבו טימבלאנד גנב לג'סטין תמערב (West)
W West Doll New member 5/2/08 #14 ניקול בטלוויזיה../images/Emo27.gif טוב, לא בדיוק הנה כמה תוכניות או פרסומות שהשתמשו בשירים של ניקול ברקע Gossip Girls - Happily Never After פה. Revlon: New Commercial With Jessica Alba - Power's Out כאן. The Golden Cage - Whatever U Like לאתר.
ניקול בטלוויזיה../images/Emo27.gif טוב, לא בדיוק הנה כמה תוכניות או פרסומות שהשתמשו בשירים של ניקול ברקע Gossip Girls - Happily Never After פה. Revlon: New Commercial With Jessica Alba - Power's Out כאן. The Golden Cage - Whatever U Like לאתר.
W West Doll New member 5/2/08 #15 סריקות קצת ישנות אבל עדיין שוות../images/Emo3.gif אחת. שתיים. שלוש. וארבע למטה.
ל לפני שהלילה נגמר New member 5/2/08 #25 עטיפה של האלבום של ניקול שמצאתי... מאוד יפה יותר עדיפה מהעטיפה המקורית זה בטוח אין לי מושג אם היא מזוייפת או לא, נדע בהמשך.
עטיפה של האלבום של ניקול שמצאתי... מאוד יפה יותר עדיפה מהעטיפה המקורית זה בטוח אין לי מושג אם היא מזוייפת או לא, נדע בהמשך.
P punky doll New member 6/2/08 #45 החזה שלה נראה ענקי פה... יכול להיות הגדילו אותו בפושושופ? בתמונה הזאת עוד נראה הגיוני (למי שלא מכיר אותה...) אבל התמונה השנייה ממש נראית מוגזמת... אבל גוף פצצה (תפוז צריכים לעשות פרצוף מזיל ריר... לדברים כאלה...)
החזה שלה נראה ענקי פה... יכול להיות הגדילו אותו בפושושופ? בתמונה הזאת עוד נראה הגיוני (למי שלא מכיר אותה...) אבל התמונה השנייה ממש נראית מוגזמת... אבל גוף פצצה (תפוז צריכים לעשות פרצוף מזיל ריר... לדברים כאלה...)
W West Doll New member 6/2/08 #46 כן../images/Emo6.gifכולם אמרו שהגדילו לה בפוטושופ../images/Emo3.gif