תרגום
מעכשיו אני אתרגם כל בלוג מהבנות... חוץ משל קים... יותר מדי ארוך... חחח סתם...
הראשון: אף אחד לא יודע אף אחד לא יודע אבל רק אנחנו מחזיקים את הסוד על מה אנחנו חולמים לך לשם תגיע לשם אל תפחד תעשה מה שאתה צריך כדי למצוא את המקום הזה או תגיע למקום הזה או תעשה את המקום שלך רק תהיה... אתה השני: וואו! יום ראשון של "her name is nicole" סבב פרומו! ואני מתחילה אותו בטוקיו, יפן! זה כאן ומילים לא יכולות לבטא כמה משביע רצון ומספק זה לעשות את מוזיקת הסולו שלי ושיש לי את האפשרות פשוט לעשות את... שלי. היה לי יום שלם של ראיונות, של ראיונות ללא סוף, ואהבתי את זה כי עכשיו זה הזמן שאני מקבלת להפיץ את המילה הטובה על "her name is nicole". סיימתי את היום עם הופעה במועדון בפני מעריצים יפניים מדהימים, הלייבל וכמה אנשי מוזיקה וכל אלה ואני חייבת להגיד שלהופיע בפעם הראשונה לכבוד סבב הפרומו שלי היה כ"כ נהדר ונהניתי לאללה! אני באמת נהנית וסופגת כל רגע. אני מתכוונת, אני באמת חיכיתי לזה כל חיי. שרתי baby love ו-whatever u like הלילה והקהל לא יכל להיות יותר טוב מזה! הם אפילו שרו יחד איתי! האנרגיה, האהבה והתמיכה שלהם הזכירו לי למה אף פעם לא ויתרתי כל השנים הללו, עכשיו אני לא יכולה לחכות ולקחת את זה מסביב לעולם עם המוזיקה שלי ולהתחבר עם כולם ברמה אישית. אני יודעת שכשאנשים שומעים את המוזיקה שלי, הם סוף סוף יוכלו להכיר אותי, ניקול! אני כ"כ מוכנה. אני רק מקווה שכל השאר גם. השלישי: ברכות וטוב! הלילה שראיתי את כל המעריצים צורחים ושרים יחד איתי עם החיוכים על פניהם... עשה את הכל אמיתי בשבילי... כל השנים האלה ועכשיו הכל מתחבר, הכרת התודה שלי היא אינסופית. אף פעם אל תאבדו תקווה ותסמכו במוזיקה שתבוא. אהבה וברכה, ניקול.
אמרתי כבר שאני לא סובלת לתרגם מאנגלית ועברית??