עדכונים

escaping

New member
../images/Emo41.gifעדכונים../images/Emo13.gif

רובי השתתף בתוכנית אירוח בנורווגיה! באתר תוכלו לראות את הראיון שהיה לפני כמה ימים, וגם ראיון ישן יותר מ2003
הסבר לאיפה ללחוץ כדי לראות את הוידאו- בצד ימין תחת "LYD OG VIDEO"-הוידאו הראשון ברשימה הוא הישן יותר, מ2003, וזה שתחתיו הוא החדש יותר. תהנו!
חוץ מזה רובי היה עסוק מאוד לאחרונה (כרגיל
) והשתתף בעוד המון תוכניות בשבועיים האחרונים
איך יש לו כוח?
בין המארחים במדינות השונות היו ווטן דאס(גרמניה), RTL בולאוורד(ניו זילנד), לה מטוד קואט(צרפת), פרקינסון(בריטניה), פורסט אוג סיסט
(נורווגיה), טופ אוף דה פופס(בריטניה שוב) ובניסימו(שוויץ) אותה ניתן לראות בוידאו
אם אתם רשומים באתר fans- supreme(לינק שלו תוכלו לראות בתחתית ההודעה) תוכלו לראות גם כמה תמונות מהתוכניות כאן. צפו לרובי בטופ אוף דה פופס ביום שבת עם advertising space!
שבוע נהדר
, ירדן וענט.

escaping

New member
../images/Emo122.gif הבהרה קטנה

הלינק "באתר" שלפני fans-supreme הוא כמובן בטעות
והוא יוביל אתכם לאתר הנורווגי כמו בהתחלה

a Warming Sign

New member
תודות רבות../images/Emo70.gif../images/Emo24.gif

יש עוד מישהו שנקרע כשרובי חיקה בפורסט אוג סיסט את בוב גלדוף בוחר את הצבע האהוב עליו??
אה,וההופעה בבניסימו הייתה כרגיל מעולה,אבל איזה פאדיחה הייתה בסוף
..עם המנחה הזה,הוא אמר משהו כזה: good luck with your album,and we hope you'lle be naked a lot of times in the future....
הזוי...לרובי זה בטח היה מביך..הוא פשוט הגיב ב: if you say so...
חחחח

escaping

New member
כן../images/Emo6.gif

בכלל
כשרובי נכנס זה היה *הוא* שראיין ולא המראיין
הייתי משועשעת...

a Warming Sign

New member
הוא עושה את זה יותר מדי לאחרונה../images/Emo12.gif

משתלט על ראיונות
..נראה לי שזה כבר משעמם אותו שמדברים כל הזמן רק עליו אז הוא תמיד מפנה את השאלות לאנשים אחרים באולפן...הוא לגמרי הביך את הלסבית ההיא עם החקירות שלו!
(בתכנית הנרווגית)..

escaping

New member
את הזמרת או השחקית כדוריד?../images/Emo12.gif

שתיהן לסביות לפי מה שהבנתי
בכל אופן, כן, אני מתארת לעצמי שהייתי גם משתעממת למדי אם זה היה קורה
אגב, הקטע עם הסופר שאישתו התלהבה שהזכירו אותה בספר של רובי היה די הזוי
אני חושבת שגם רובי חשב ככה לפי הפרצוף

a Warming Sign

New member
שתיהן לסביות?../images/Emo12.gif

כנראה לא קלטתי את זה..היה לי קשה לצפות בזה,כי הקול בא לפני הויזו'אל(ניחשתי שככה אומרים)..מחשב דפוק. ..השמאלית,שכל הזמן ביקשה שלא לענות לשאלות של רובי,היא די הסמיקה מכל העניין..הוא באמת שאל שאלות מביכות..
אה כן,הזוי ביותר..היה לרובי מבט של O-K גם אני לא הבנתי,חשבתי שתגיע הפואנטה ושהוא יבוא לאולפן או שהסיפור מוביל לאנשהו..וכלום.

a Warming Sign

New member
the thing is about this

is that you have blue.it could be a fucking important coloure for everybody!
and then you got red...

a Warming Sign

New member
עוד ידיעה...

רובי רוצה לערוך משחק כדורגל של סלבריטיז למיניהם שכל הכנסותיו יתרמו לצדקה
אתמול הוא ביקש מג'וד לאו ואורלנדו בלום להצטרף לנבחרת
רובי,שמוביל את הנבחרת הבריטית,ביקש גם מברדלי וולש,וכוכב ארסנל לשעבר- איאן וורייט להצטרף. הוא גם יודע כבר את מי הוא רוצה להנהלת הקבוצה ואימונה,והזמין צוות מערוץ ITV שיצלמו את אימוני הקבוצה אצלו במגרש שליד הבית בLA
מקורות מספרים: “Robbie is lining up his A-list pals to be filmed for a week-long reality show. “Robbie doesn’t drink, but he’s happy to host some parties as they relax after training sessions.” במשחק ישחקו עוד סלבריטאים מכל העולם ומקווים שיצליחו לגייס מיליונים למען Unicef.

וואו, הרעיון מוצא חן בעיני..

הם גם יכולים לארגן משהו מאותו סוג עם כל האמנים ש"רוצים אבל לא יכולים" להגיע לארץ...

למעלה