לפותנה חשוב הכבוד יותר מהכול. היא בחיים לא הייתה מצביכה למישהי שכל ה3 חודשים היא מחבשקת ועושה לה נעימים. אלין בשבילה היא כמו בת והעלבון ממנה בהתאם אבל אין כוח בעולם שתעלה להדחה את אלירז או את אלין. פותנה הצביעה ארז ואיילה. מכאן אי הנעימות כי עד עכשיו שמרה על ידידות וחברות גם עם סער ואיילה אבל מה לעשות שהגיעה העת לנקוט עמדה?! היה ברור שהיא תבחר באיילה על פני סער, כיוון שפותנה היא אשה עם מנטליות מזרחית ויש לה "כבוד לגבר" , יהיה לה קשה יותר לעשות כזה דבר לסער מאשר לאיילה. בקיצר, המועמדים היום: סער, איילה, אלין, גואל. יעופו או סער או גואל. מקווה שנתגייס למען גואל , גם מי שלא אוהב אותו, אז לא מאהבת מרדכי אלא משנאת המן (סער)
אני את פותנה את גואל אגייס אחרי היציאה מהבית לנקות ת'מחראות בצה'ל............. "ככה יעשה לאיש אשר העם חפץ ביקרו" אני מכירה 2 שיקרים לי !! אלירזון השזון השקסי ההורס אלין המרשמלו!!!
אני את פותנה את גואל אגייס אחרי היציאה מהבית לנקות ת'מחראות בצה'ל............. "ככה יעשה לאיש אשר העם חפץ ביקרו" אני מכירה 2 שיקרים לי !! אלירזון השזון השקסי ההורס אלין המרשמלו!!!
שזה מה שיקרה מהדפקה הזאת!! עאלק ,אני לא יכולה להסתכל לאנשים בעיניים ............ מה בדיוק עשית 3 חודשים ,אני תוהה (בעצם לא ממש) אני בעיקר מרגישה ת'קיא עולה לי ..........בעעעעעעעעע
הכול בימויי,למען הריטינג, רק חבל שהם הראשונים יביטו במעשיהם כאשר יצאו מהבית עם מיליון או בלעדיו. התמונות קשות לצפייה,וחבל שלכך הגיעו הדברים. אני מקשיבה ורואה בין המילים שלהם את הפחדים ביום שאחרי... גם ארז מבין שעשה הרבה טעיות וראה זה פלא מזה שבועיים,,,הוא לא אמר ולו פעם אחת..... "יש לי אינטואיציות" רק אני מבין, מבין מבין.. ועדיין לא מבין.... ועוד אמרו על הקולוסיאום ברומא העתיקה ששם זרק אנשים לארית. אלירז ואלין עשו את זה....עם או בלי המליוןן.