דגש על עריכה מזמנים שונים ומקומות שונים בהקשרים שונים את הטוב רע ואת הרע טוב-את הישר עקום והעקום ישר את העצוב שמח ואת השמח עצוב בקיצור צפו לעוד פרק של מדע בידיוני!
אם בשידור המרכזי יהיה לרעתו זאת הפקה מניפולטיבית ואני נאמנה לאלירז גם אם יראו אותו מעאפן כי אני רואה באינטרנט כל הזמן ורואה איך הדיירים אחד אחד תוקעים לו סכין בגב ....הוא מבחינתי ניצח את המיליון ואת כולם
בכוח.עכשיו היא אורזת,ובטח מחכה שמישהו יעצור אותה..ואלירז זורם,ולא עוצר..גישה נכונה מאוד,לבוא הפוך על הפוך. גם אני ככה תמיד,לא משכנעת אף פעם,לא טוב לך אז לך,לא מחזיקה.כנראה שזה האופי של הקשתים.
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gifעדיין לא הצטרפתם?../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif
אמרתי לכם.. בבוקר פתחתי את הלייב בדיוק כשאלירז אמר לה לעזור לך לארוז את המזוודה? ושאלתי פה אם היא עוזבת אמרתם שלא.. אבל עכשיו גואל שאל אותה אם היא סיימה לארוז? על מה הוא שאלת אותה על זה? היא באמת עוזבת?
פותנה אמרה בא לי הבייתה..אלירז בציניות אמר אין בעיה תכיני בגדים אני אביא לך מזוודה...ואחר כך אמר לה שוב.. בינהם הם הסתדרו וגלגלו..לפותנה יש בעיה עם אלין עכשיו רק... פותנה אחראית לנקות את החדר לכן ראיתם אותה מסדרת בגדים בחדר..אלירז נכנס ועקץ אותה שוב לגבי האריזה של הבגדים..בציניות חברים תרגעו חחח נבהלתי לרגע חח