עדכונים מהבית- יום 84 ה6/2

laVita יש מצב שאת מעלה את הדיבור של איילה

עם פותנה במקלחת? שהיא ווידאה שאין א אחד בסביבה ובאה לשמוע ליכלוכים מפותנה

לאלין יש בעיה עם קנאה פרט לזה שהיא שטחית

כשפוטנה מנשקת את איילה אלין מתהפכת ומקנאה אלין רכלנית לא קטנה פרט לאלירז היא ריכלה על כל אחד מהבית אם לא שכחתם אלין העמידה את פוטנה להדחה בגלל מקרה הארטיק בשבועות הקרובים נראה את כל הלכלוך של אלין יוצא החוצה אותו סיפור עם איילה היא היתה חברה שלה ופתאום התהפכה עלייה אלין ילדה קטנה שצריכה להתפתח וללמוד

24שעות1

New member
אלין מאבדת שליטה כשהיא לא נעטפת בחום

מספיק שתראה את פותנה משוחחת עם איילה היא מתפוצצת מספיק שתראה את גואל , משוחח עם איילה ואתמול כל התפרצותה וחוצפתה לפותנה -נגרמה כתוצאה מקינאתה שישבה עם איילה ואלירז כשעה. קינאתה כאשה מאוהבת - אלירז בשיחה עם איילה כשעה , ואלין בסלון לבד , מתפוצת בתוכה

laVita

New member
אי אפשר להגיד עליה רכלנית

היא מדברת כשהיא פגועה.. אבל לא רכלנית. תשווה אותה להילה ותדבר גם איילה לא רכלנית כמו הילה. לפי הדרך שלך אסור לדבר בכלל

shouldistay

Active member
חבל שכל פעם קוטעים את השיחות של איילה וסער

אני לא בעדם אבל השיחות ביניהם מעניינות ומגלות הרבה דברים מהצד "שלהם" ואיך הם רואים את הדברים. משום מה ההפקה דואגת להסתיר את שיחותיהם.

פותנה : "אולי הטוב לב שלי" "הטוב לב שלי" הטוב

לב שלי" נותן לאנשים לרכב עלי (מתכוונת לאלין) לכל אלה שאומרים שיש בין אלין לפותנה יחסים כמו אמא לבת לא אשכח בהתחלת התוכנית את סיפור המגנום פותנה יכולה להיות רעה מאוד מאוד מאוד תזכורת : אלין לקחה מגנום מהמקרר שהיה שייך לפותנה וכירסמה אותו להנאתה וגם נתנה לאיילה לכרסם פותנה ראתה שאכלו לה את המגנום א י ז ה סרט עשתהה לאלין אין דברים כאלה אלין בכתה ולא ידעה מה לעשות ופותנה לא ויתרה אשה בת 38 אמא לילדים ילדה בת 19 אכלה מגנום שהיה במקרר המשותף מה קרה?? ופותנה בשלה "יכלה לשאול" "איך בא לי מגנום" ועוד ועוד עקיצות ובסוף אלין זו שבאה לפותנה בבכי ואמרה לה את כמו אמא שלי ולא רוצה שיהיה ביננו ריב ופותנה נרגעה והשלימו פותנה יש בה רוע סמוי שהיא מנסה להחביא מי שאומר על עצמו "אני בן אדם אמיתי" הוא הכי מזוייף מי שאומר על עצמו "אני בן אדם עמוק" הוא הכי שטחי ומי שאומרת על עצמה "יש לי לב רחב" היא נחש מתחת לקש קסססססס זהירות !

למעלה