עדכונים ושאלות

מצב
הנושא נעול.

niris

New member
../images/Emo41.gif עדכונים ושאלות../images/Emo41.gif

עדכונים ושאלות

משום מה אני לא מצליחה להקפיץ את ההודעה שלי, אז פותחת חדשה. אוקיי, אז יש זקיק אחד וחמוד שגודלו 18 מ"מ ורירית 8, נמוך לא? פרוגסטרון קצת גבוה 6.3 ו E2 1695 קצת גבוה לזקיק אחד. ההוראות של הרופא : לקיים יחסים היום, מחר להזריק כוריגון ובשבת שוב ל &%&*&^. לא הייתי אמורה להזריק היום כוריגון? לפני גודל הזקיק ככה הזרקתי בעבר. ה E 2 לא גבוה מידי? יש חשש לגירוי יתר? NIRIS

תשובות חלקיות

עדכונים ושאלות

משום מה אני לא מצליחה להקפיץ את ההודעה שלי, אז פותחת חדשה. אוקיי, אז יש זקיק אחד וחמוד שגודלו 18 מ"מ ורירית 8, נמוך לא? פרוגסטרון קצת גבוה 6.3 ו E2 1695 קצת גבוה לזקיק אחד. ההוראות של הרופא : לקיים יחסים היום, מחר להזריק כוריגון ובשבת שוב ל &%&*&^. לא הייתי אמורה להזריק היום כוריגון? לפני גודל הזקיק ככה הזרקתי בעבר. ה E 2 לא גבוה מידי? יש חשש לגירוי יתר? NIRIS
תשובות חלקיות
1. לפי הפרוגסטרון את לפני ביוץ. 2. E2 לזקיק אחד זה לא מעט, אבל אין חשש לגרוי יתר משום שלמיטב ידיעתי גרוי יתר קשור בסה"כ E2 . לא זוכרת מה בעיית הפוריות המקורית שלכם, אבל נשמע לי תזמון אחלה. תהנו .......

עמית@

New member
נשמע אחלה.

עדכונים ושאלות

נשמע אחלה.
רירית מעולה, זקיק יכול להחזיק מעמד עוד יום
יש עוד זקיקים קטנים? זה יכול להסביר את הE2

niris

New member
זקיקים ובעיות

נשמע אחלה.
רירית מעולה, זקיק יכול להחזיק מעמד עוד יום
יש עוד זקיקים קטנים? זה יכול להסביר את הE2
זקיקים ובעיות
יש זקיק אחד ומיוחד, בתקווה שיהפוך לעובר מיוחד יותר. הבעיה שלנו: אני כביכול פוליציסטית, ככה לפחות נאמר לי לפני ההריון של יעל. המחזור היה מגיע פעם ב 3 חודשים אם בכלל. אחרי הלידה קיבלתי כל 4 שבועות בדיוק, אבל כנראה שאני לא מבייצת באופן סדיר. הזרע בסדר, אני מקווה. NIRIS

Big Mama 1

New member
יאללה מותק, לעבודה!!!../images/Emo6.gif

זקיקים ובעיות
יש זקיק אחד ומיוחד, בתקווה שיהפוך לעובר מיוחד יותר. הבעיה שלנו: אני כביכול פוליציסטית, ככה לפחות נאמר לי לפני ההריון של יעל. המחזור היה מגיע פעם ב 3 חודשים אם בכלל. אחרי הלידה קיבלתי כל 4 שבועות בדיוק, אבל כנראה שאני לא מבייצת באופן סדיר. הזרע בסדר, אני מקווה. NIRIS
יאללה מותק, לעבודה!!!

ומנצלת את ההזדמנות לאחל לך "ברוכה הבאה". לפי הפרוגסטרון את מבייצת החודש, וזקיק אחד יחיד ומיוחד זה הכי אחלה בעולם! תקווי, תאמיני, והעיקר תצליחי.

anguly

New member
לפי הערך של הפרוגסטרון את ממש לפני

עדכונים ושאלות

לפי הערך של הפרוגסטרון את ממש לפני
יכול להיות שתבייצי לפני הכוריגון - בשביל זה קיבלת את ההמלצה לפעילות היום. האמת שאני תוהה למה בכלל צריך את הכוריגון - אם לא עושים הזרעה או משהו כזה- והפרוגסטרון מראה שאת ממש לפני ביוץ טבעי... אולי הרופא רוצה לוודא את העניין. ואין גירוי יתר, זה נראה לי תקין. ורירת 8 זה גם בסדר גמור. שיהיה כיף ובהצלחה!

זקיק אחד בשל וחמוד מפיק גם יצור

עדכונים ושאלות

זקיק אחד בשל וחמוד מפיק גם יצור
אחד בשל וחמוד - אז יאללה, לא להתעצל ולגשת ל"עניינים". בהצלחה!

מצב
הנושא נעול.
למעלה