s h i r k u s h
New member
../images/Emo41.gif עדכון ../images/Emo41.gif
מאחר והתברר שלשנינו אין רישיון
, הוחלט להקדים את הדייט לאחרי הצהריים, עזבו שנראיתי מותשת כהגון
כי הייתי אחרי העבודה, אבל למזלי לבשתי את החולצה החדשה שקניתי וזה נראה עליי פיצוץ
. נפגשנו בקניון, ויצא לי קצת להסתובב אז קניתי לו מעין ברכת שוקולדים כזאת שכתוב עליה: "משו משו למישהו שהוא משו משו" כדי לעודד אותו כי הוא נכשל בטסט. די התלבטתי אם לתת לו או לא את זה, אז נתתי לו את זה רק כשנפרדנו לדרכנו. בקיצור, כשהוא הגיע לקניון, הוא חיבק אותי ואז שאל אם זה בסדר אם נלך יד ביד < הרגשתי קצת כמו ילדה כשהוא שאל את זה, אבל זה היה ממש חמודי
> והלכנו ככה יד ביד, ישבנו בבית קפה ודיברנו על הרבה דברים, ואז הלכנו להסתובב קצת וראינו שיש באולינג, והוא הציע שנלך לשחק, עכשיו זה היה איזה 2 בצהריים והיה ילדים קטנים שם, אז קצת היה מפדח אבל אמרתי "יאלה למה לא?" <שאני אסרב לבאולינג
> והוא כיסח אותי למרות הסטרייק שפתחתי איתו, ובתחילת המשחק הוא שאל מה מקבל מי שמנצח, ואמרנו ביחד "נשיקה"
, ואחרי המשחק שיחקנו הוקי אוויר וכיסחתי אותי <2-7---) מי ה-
?> ואז בסוף הוחלט שמשתווים וכל אחד מנשק את השני, ראיתי שהוא ציפה שהנשיקה תהיה ביציאה מהבאולינג אבל בכוונה המשכתי ללכת הלאה, שיחכה קצת מה יש
, ואז חיכיתי שאבא שלי יאסוף אותי כי האוטובוסים כבר לא היו, ועד אז התנשקנו
והיינו מחובקים
והיה ממש כיף
אני נותנת לעצמי להתלהב אבל קצת עוצרת את עצמי, כדי לא להתאכזב אח"כ, פשוט זורמת ונהנית מזה. אבל האמת שזה היה ממש כיף, דייט חלומי כזה - ממש כמו בסרטים האמריקאים קיטשיים
מאחר והתברר שלשנינו אין רישיון