עדכון

s h i r k u s h

New member
../images/Emo41.gif עדכון ../images/Emo41.gif

מאחר והתברר שלשנינו אין רישיון
, הוחלט להקדים את הדייט לאחרי הצהריים, עזבו שנראיתי מותשת כהגון
כי הייתי אחרי העבודה, אבל למזלי לבשתי את החולצה החדשה שקניתי וזה נראה עליי פיצוץ
. נפגשנו בקניון, ויצא לי קצת להסתובב אז קניתי לו מעין ברכת שוקולדים כזאת שכתוב עליה: "משו משו למישהו שהוא משו משו" כדי לעודד אותו כי הוא נכשל בטסט. די התלבטתי אם לתת לו או לא את זה, אז נתתי לו את זה רק כשנפרדנו לדרכנו. בקיצור, כשהוא הגיע לקניון, הוא חיבק אותי ואז שאל אם זה בסדר אם נלך יד ביד < הרגשתי קצת כמו ילדה כשהוא שאל את זה, אבל זה היה ממש חמודי
> והלכנו ככה יד ביד, ישבנו בבית קפה ודיברנו על הרבה דברים, ואז הלכנו להסתובב קצת וראינו שיש באולינג, והוא הציע שנלך לשחק, עכשיו זה היה איזה 2 בצהריים והיה ילדים קטנים שם, אז קצת היה מפדח אבל אמרתי "יאלה למה לא?" <שאני אסרב לבאולינג
> והוא כיסח אותי למרות הסטרייק שפתחתי איתו, ובתחילת המשחק הוא שאל מה מקבל מי שמנצח, ואמרנו ביחד "נשיקה"
, ואחרי המשחק שיחקנו הוקי אוויר וכיסחתי אותי <2-7---) מי ה-
?> ואז בסוף הוחלט שמשתווים וכל אחד מנשק את השני, ראיתי שהוא ציפה שהנשיקה תהיה ביציאה מהבאולינג אבל בכוונה המשכתי ללכת הלאה, שיחכה קצת מה יש
, ואז חיכיתי שאבא שלי יאסוף אותי כי האוטובוסים כבר לא היו, ועד אז התנשקנו
והיינו מחובקים
והיה ממש כיף
אני נותנת לעצמי להתלהב אבל קצת עוצרת את עצמי, כדי לא להתאכזב אח"כ, פשוט זורמת ונהנית מזה. אבל האמת שזה היה ממש כיף, דייט חלומי כזה - ממש כמו בסרטים האמריקאים קיטשיים

g u r a

New member
../images/Emo24.gifישששששששש

ילדונת..את מאמינה לי שיש לי צמרמורות אחרי שקראתי.. איך אני שמחה!! עשית לי את השבת! יאללה תהני מכל רגע מתוקה, ושיהיה לך בכיף. תזרמי, תתאהבי, לא משנה איך קוראים לזה- אם טוב לך, טוב לי

s h i r k u s h

New member
יההה איזו חמודה ../images/Emo24.gif

את לא יודעת, כמה התגובה שלך השפיעה עליי וחשובה לי. מבטיחה לעדכן

s h i r k u s h

New member
שוחחתי עם יעלו'ש בטלפון...

והיא ממש מדהימה, כל כך איכפתית ונהדרת- כל הכבוד
רוצה לומר לכם, שהרבה פעמים מתייחסים אליי כמו אל ילדה, ככה זה היה אחרי מפגשים בפורומים וכו',אולי בגלל שאני קומפקטית כזאת, אבל עם יעלי הרגשתי בטלפון שהיא מדברת אליי ממש בגובה העיניים ונהניתי מכל שנייה. אז תודה על השיחה יעלי, ועל התמיכה והעידוד שלך ושל כולכם

אם היינו מתייחסים אליך כאל ילדה

לא היינו מרשים לך להתנשק איתו !!!!!!!!! חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח את לא הילדה של הפורום, את הצעירה, ותאמיני לי שאת נמצאת במקום הכי כיף בחיים, שמותר לעשות הכל, אנחנו כבר "כלואות"........ תבלי, תעשי חיים, אל תחשבי לאף אחד...... כתבת שהוא גבוה מאוד - אז יש לו 10 נקודות כתבת שוא יודע לנשק - עוד 20 נקודות קר שלא תקבעי איתו ליום שישי הקרוב בבוקר - אני אישית הורגת אותך את באה למפגש (רוצים לראות את הזוהר בעיניים.....) באדי

s h i r k u s h

New member
../images/Emo6.gif

לא יהיה לי זוהר בעיניים אם אבקש לצאת ביום שישי מהעבודה- הבוסית תחנוק אותי - אז נתראה במפגש הבא סורי. אלף- אני לא הכי צעירה בפורום
בית- לא התכוונתי שאתם מתייחסים אליי כאל ילדה, אלא בפורומים אחרים אחרי מפגשים וכו' ככה זה היה תמיד.

g u r a

New member
../images/Emo25.gifתודה ילדונת

ואני פה - וגם בטלפון תמיד לרשותך!

lilaaa1

New member
וואאוווו../images/Emo70.gif

איזה כיף!!!! אני ממש שמחה בשבילך, באמת סוף סוף מישהו שראוי להנות בחברתך! אני מקווה שתמשיכו ככה ושיהיה לך רק טוב! אז מתי הפעם הבאה שנפגשים?
בן כמה הוא אגב?

s h i r k u s h

New member
הוא בן 23...

וממש נראה טוב, וגם מנשק טוב
הוא אבל ממש גבוה, הוא חטף אותי והעמיד אותי על אבן כדי שנתנשק חחחח... לא יכלתי להתנשק איתו מרוב צחוק
וכנראה שניפגש ביום שני, זה היום החופשי שלי ואולי נקבע להיפגש לפני העבודה שלו בקניון איפה שהוא עובד, להיות כמה שעות ביחד. קבענו גם ללכת לשוק האוכל ביחד

וואיי שירקוש מתוקה

איזה סיפור מתוק, ואת מספרת אותוגם בכיף מותר לך להתלהב וזה טוב וזה כייף אין כמו התחלות של אהבות זו התקופה הכי יפה תהני לך באדי

s h i r k u s h

New member
תודה באדי ../images/Emo24.gif

מאוד אוהבת התחלות, אבל שונאת את החוסר בהירות שיש, את כל החששות שאולי זה לא אמיתי...

Tully Is Here

New member
מתוקה ../images/Emo24.gif

הכי חשוב זה לדעת להנות ונשמע שנהנת מכל רגע. אני ממש שמחה בשבילך

למעלה