עדכון!!

רינת4

New member
../images/Emo41.gifעדכון!!../images/Emo41.gif

שלא תגידו שאין עדכונים על אחרים. חוץ מזה שאני שמה עדכונים מעניינים כשיש. כו האל בספיידרמן למשל.. בכל מקרה- זה קורה מחר!!: Gay Pride ceremony New York City Hall City Counsel Chamber Hall (located at Broadway and Park Row) Special Civil Rights Awards will be presented to various honorees in the entertainment industry Honorees include: Gale Harold, Bobby Gant and Sharon Gless

רינת4

New member
אה, ועוד משהו...

באתר של שואטיים הוסיפו עכשיו "יום בחייו של בובי גאנט" ומסתבר שהוא מגלה שם שהם קיבלו הרבה פידבק על הסצינה של בריאן בן מהמסיבה הלבנה(זוכרים פרק 212, אחרי שבריאן חוזר ומייקל מגלה שהוא ובן שכבו פעם?) ואפילו היה ביקוש לעוד, חחחח טלי- בשבילך!

רינת4

New member
ומידע מעניין... ../images/Emo6.gif

בובי והאל מספרים שגייל מגיע הרבה לחדר כושר- לא בשביל להתאמן, אלא בגלל שיש שם קליטה מצויינת(ממי שלי). לא יודעת למה- אבל אותי זה מצחיק...

tulchi

New member
יאמיייייייייייייייייי

יש שם גייל ביום בחייו של בובי הזה? קצת גייל? טיפ טיפה? כדי שאני ארגיש שאני לא מתאמצת לשווא כדי להכנס לשם?

tulchi

New member
אוףףףףףףףףף

כן כרגיל...טלי הטיפשה הצליחה להרוס והיא לא יכולה להכנס לאתר של שואוטיים במשך 5 שעות ארוכות! ידעתי שזה מה שיקרה! את רואה מה קורה רינת כשאת לא מחזיקה לי את היד? לא הולך לי כלום! אני שונאת את שואוטיים!!!!!!!!

רינת4

New member
אני לא חושבת שיש לך מה להתאמץ

אולי הם הזכיאו אותו. אבל אני אבדוק ואגיד לך.

S

sunshineBK

Guest
תגידו...

איך נכנסים? כאילו מה הכתובת? איבדתי את הכתובת

netaK

New member
../images/Emo99.gif יאאא בריאן ובן....

איך אהבתי את ה5 שניות שהקשיו לסצינה של שניהם

tulchi

New member
אני מוחה!!!!!!!!!!!!!!!!!

אני רוצה אה דיי אין אה לייף עם גייל!!! עכשיו!!!! מה הקטע?? נחרתי בקולי קולות בכל הדיי אין אה לייף עם בובי גאנט. האל ממש דביל...אין מה לעשות...הוא פשוט ליצן מפגר אבל הוא היה שם כל הזמן! זה היה אה דיי אין לייף עם האל, ובובי פשוט היה ברקע! פעמיים שמעתי את השם של גייל- פעם אחת עם הקליטה בחדר כושר ופעם אחרת כשבובי הראה למצלמה את הטריילר שלו (חחחח מצחיק!) ואז הוא אמר שזה לא ממש הטריילר שלו כי שנה שעברה כל השחקנים החליפו טריילרים אחד עם השני ושהוא החליף עם האל, פיטר עם סקוט, וגייל עם רנדי. זהוווווווווווווווו דיי אין אה לייף עם גייל!!!!! עכשיו או שאני קופצת מהחלון!!!!

לילי 22

New member
../images/Emo163.gifמבולבלת ../images/Emo163.gif

אני לא מבינה איזו קליטה בחדר כושר? של הפאלפון שלו?
כניראה שהיום אני ממש

רינת4

New member
אהא! ../images/Emo6.gif

אני גונבת עטים מהמשרד, והוא גונב להם את הקליטה...

netaK

New member
תיאור על בריאן מהאתר של שואוטיים:

"Brian may have lost all the stuff he owns but he knows he still has the two things that are the most important to him; Justin and his own integrity."​
האפי נאו?

מיצי007

New member
אפשר אולי לא להיות רעות

ולהגיד לאנשים שאיבדו את הכתובת איך נכנסים לאתר בדרך עקיפה
אני כבר המון זמן מנסה

ayaliar

Well-known member
למה ישר רעות?

כמו שאת שמה לב המקום מת. ז"א אף אחד אפילו לא קורא מה כתוב פה במשך היום ובלילה אנחנו מנסים לעורר 2 אנשים לשיחה ככה שזה לא רוע זה עניין של חוסר נוכחות! הנה האתר

netaK

New member
ביקשתי אית'ן לא בריאן וג'סטין ../images/Emo3.gif

אפשר להתפשר באמצע....אית'ן וג'סטין

למעלה