עדכון

../images/Emo41.gifעדכון ../images/Emo41.gif

קודם כל סליחה שאני לא כל כך מגיבה להודעות בזמן האחרון, פשוט בין סוף ההריון לעופרי לאימי היקרה שעברה ניתוח (ברגל ככה שהיא לא תוכל ללכת הרבה זמן) אין לי כל כך הרבה זמן. מה שכן אני קוראת את כל ההודעות ושמחה על כל ההתקדמויות, ומקנאה בחגית שעברה לגור בשקט של הגליל. ועכשיו לעידכון: עופרי בן שנה וחצי ומשפט השבוע הוא לא רוצה איזה כייף לי נכון? הפישפשה הקטנה בבטן כבר מחר (יום חמישי) מתחילה שבוע 38!!! והגודל בסדר (קצת קטן אבל לא נורא) ולפי המוניטור של היום, התחילו הצירונים אבל לפי הרופא הם יכולים להמשך גם מעבר לשבועיים. בקיצור מועד הלידה כפי הנראה הולך ומתקרב ואיתו הפחד מהלידה הולך וגדל... מבטיחה לעדכן על הלידה. אמא של עופרי ובקרוב של עוד אחת...

ayelet i

New member
איזה יופי של עדכון!

טוב, לא לגבי משפט השבוע...
אבל בהחלט לגבי הפישפשה שעברה באופן נכבד את שלב הפגות! איזה יופי! שולחת איחולי החלמה ובריאות לאמך ושיהיה לך המשך שבוע נהדר!

נו איך זה ליהיות בשבוע 38?

נראה לי שעופרי צריך להנות מהימים אחרונים שהוא ההילד הקטן בבית, כי עושה רושם שבקרוב הוא יהיה אח גדול
הרבה בהצלחה ושיעבור בקלות

../images/Emo65.gifאזה כף של עדכון

עופרי בהחלט הגיע לגיל ה"לא רוצה" או כמו שמאור היה אומר "אוצה"
אני ממש לא מקנאה בך למרות שאני רואה איך המשפט הזה הולך ומתקרב אצל אופק החלמה מהירה לאמא שלך ושתרגיש טוב בקרוב, תזכירי לה שעוד מעט תצטרכי את העזרה שלה
. לגבי הפישפשה הקטנה שבבטן , תמסרי לה ממני כל הכבוד, שבוע 38 זה השג ענק
. שתהייה לך לידה קלה ( בעוד שבועיים לפחות
). גלי כל שנבקש לו יהי...

אני מבקש לעזוב את הפורום

שבוע 38? נו בחייך.... מזל טוב, ואת יודעת מה? אני מוותר לך על השבועיים הנוספים... שיעבור בשלום!!!!! אל תפחדי מהלידה. יותר מפחידה החוויה הקודמת, לא? מחכים לעידכונים משמחים...

נהדר! שבוע 38, כמו שכתוב בספרים!

תמשיכו כך (אבל לא הרבה...) ושתהיה לך לידה קלה עם תינוקת כבדה

למעלה