../images/Emo41.gifעדכון שבועי!
אוקע חברס...
אנשים! שימו לב! יש גלריות חדשות! אוצו רוצו להציץ מה חדש בגלריות ואתם יותר ממוזמנים חהוסיף תמונות לגלריות השונות
מחיים את הchatTV, כאשר אתם נכנסים לפורום, למעלה לצד "ראשי, גלריות, שלאות נפוצות" נמצא הצ'ט, לא לכולם יש מסנג'ר/ICQ, וזה ה-מקום לדון בדברים בפורום מורחב שכזה, זה מגבש, זה מעניין, מעביר תזמן בכיף וזה מצחיק בטירוף! מדי פעם יצוצו שירשורים [לא יותר מדי חברס אוקע?] על כינוס בצ'ט, כולם מוזמנים!
היה מפגש פורום ב19/10, אני רואה אותו כמפגש הפורום המוצלח ביותר, אומנם...הינו מפוזרים ברחבי עזריאלי אך כאשר היינו מקובצים, היתה אווירה מוצלחת, באו המון אנשים, ואני מאוד גאה ומדה לכול מי שבא! באמת מעולה!
מדי סוף שבוע אני פותח שרשור אוף, מצידי שיהיו שם 1000 הודעות!!! מה שלא קשור ללינקין, רק שם! קפיש?!
חברס....ובמיוחד בתאל [כן את!] לצעוק, ולריב זה מאוד מצחיק ואולי אפילו כיף, אבל בשביל זה יש מסרים, הפורום נועד לדון בצורה מתורבתת ואנושית, אני דורשת, באמת, לא לקקל, לרדד, להציק, להציף, הודעות שלא נראות לי ימחקו...וחבל! הערה! בתאל, את באמת אדם אנרגטי וכריזמטי בפורום, ואני מעריכה את זה שאת אוהב אותם ומשתתפת בדיונים, אבל אין שום צורך להציף, לקלל או לאיים, זה פורום לינקין! לא פורום בעיות ושיתוף חיים, ובקשר לבריחות מהבית, צר לי לשמוע על מצבך העגום, ואם את וצה לדבר על זה אז איתי בפרטי, אני מאוד דואגת ומאוד ערה למצב, ואם יש הודעה שכזאת זה מדאיג, אבל כפי שהבנו, חברי הפורום ואנוכי, זה רק נסעה לידיד מבלי להודיע, אנחנו שוב, לא פורום בעיות צרות וכדומה וגם לא פורום משטרה, צר לי להודיע, באמת ובתמים שאם תהיינה הודעות נוספות בנושא "בתאל ברחה מהבית" אמחק אותן, זה לא כי לא מענין אותנו, זה כי אין לנו הרבה מה לעשות בדבר, ובשביל דברים כאלה יש משטרה. חברים! אני לא רוצה שתבינו מכך שאין חופש, יש גבולות וזה הכול
רצוי לשמור על חוקי ההתנהגות...ובאמת לכול אדם בפורום הכבוד שלו, אם הוא מרגיש פגוע מהניהול או מחברי הפורום שיבוא קודם כול דון בכך עם הילית או איתי, אנו ננסה לשפר את המצב ככול שניתן
המשך שהות נעימה בפורום! סופשבוע פרוע/רגוע!!!
אוקע חברס...