הניבלונגים
New member
../images/Emo41.gif עדכון שבועי
פרויקט מאה האלבומים הגיע לסיומו, הולדן הגדיל את קצב הביקורות, שעכשיו דומה יותר לקצב ההתקדמות של ראשי תנועת הבעת' בעירק הבורחים מהבוזזים את בגדד, גם הצלחתי לעדכן גלרייה אחת, ובכלל היה שמח בשבוע האחרון.
מאה אלבומי החובה של הפורום
פרוייקט מאה האלבומים הגיע לקיצו כאמור ויש לנו עכשיו רשימה מאוד מגוונת (גם אם באופן טבעי כדרכן של רשימות מעט חסרה) של מאה אלבומים מעולים, מדור המאמרים של הפרוייקט, שאשלים אותו במהלך חופשת הפסח, כך שיכיל את מאמרי הפתיחה של כל שבוע, לצד התוצאות של כל שרשור שבועי, ולצד בחירות אישיות נבחרות מתוך השרשורים.
מאמרים וביקורות
הולדן המשיך להפציץ את דפי הפורום גם השבוע, והפעם יצאו תחת מקלדתו הביקורות הבאות: Carole king – tapestry, Fleetwood mac – rumors, U2 – the jushua tree ו The byrds – fifth dimension כולם שוכנים אחר כבוד במדור ביקורת האלבומים של הפורום.
גלריות|חצץ| אני לא כ"כ מעדכן את מדור הגלריות בעיקר משום שאני לא חושב שהפורום הזה הוא פורום מעריצים, מה שכן, עטיפות אלבומים הם בעיני יצירות אומנות המהוות חלק מהסך הכל האומנותי של אלבום רוק/פופ ולכן אני אשתדל להגדיל מידיי שבוע את גלריית העטיפות שהעלתי לכבוד הסקר הקודם, כבר השבוע גדלה הגלריה באופן ניכר, אני מקווה שבעתיד נוכל להגדילה עוד יותר.
הסקר
רק לעדכן, נכון לרגע כתיבת העדכון, הצביעו בסקר 91 גולשים, באופן מפתיע לגמרי, 44 מכם חושבים ש stairway to heaven של הזפלינים היא בלדת הרוק הגדולה מכולן, 17 חושבים ש love hurts של נאזארת' היא היא הבלדה הגדולה, כשבלדות גדולות כמו child in time של הסגולים, love of my life של קווין זוכים ל7 כ"א ושאר הבלדות מדשדשות מאחור, מאחר והתוצאות כנראה לא ישתנו בקרוב, הגיע כנראה הזמן לסקר חדש, רעיונות יתקבלו בברכה. שבוע כתום וקסום לכולם
פרויקט מאה האלבומים הגיע לסיומו, הולדן הגדיל את קצב הביקורות, שעכשיו דומה יותר לקצב ההתקדמות של ראשי תנועת הבעת' בעירק הבורחים מהבוזזים את בגדד, גם הצלחתי לעדכן גלרייה אחת, ובכלל היה שמח בשבוע האחרון.