עדכון שבועי

חלק א

שלום, זה אני Wooooo its flair בתחפושת. אני יעדכן עדכון שבועי של
וAGHENT SHESH יתן עדכון של
. כדורסל: קבוצתנו שיחקה במלחה ביום ראשון מול הגליל. מלחה שוב הזכיר את הימים הגדולים אבל לצערנו הרב זה נגמר בהפסד כואב. טעויות שיפוט ברבע האחרון וזריקה לא טובה לשלוש של אייברי והמשחק נגמר בתוצאה 67:65 לגליל העליון. כרגע ניצבת הפועל ירושלים במקום השישי (לאחר הניצחון של נהריה ביום שני). ביום ראשון תצא הקבוצה למשחק חוץ בראשון מול ראשון לציון שמודורגת במקום העשירי בטבלה. המשחק חשוב לשתי הקבוצות ומבחינתנו חייבים ניצחון בשביל לטפס למקום הרביעי. עידו קוז'יקארו הוריד את הגבס השבוע ואמר שמקווה לחזור עוד לפני תום העונה הסדירה ומאמין שיחזור תוך שבועיים שלושה וישחק בפלייאוף. בואו נאחל הצלחה לקבוצה השבוע!!!

AGENT SHESH

New member
בשיתוף איתי.. ../images/Emo13.gif

אני נתתי לו לעדכן לגבי הכדורסל..

AGENT SHESH

New member
יופי של עידכון..

אני כותב עכשיו את העידכון לכדורגל ובעוד כמה דקות אשלח אותו...

חלק ב - כדורגל

חלק זה של העידכון מגיע ממשה - AGENT SHESH השבוע קבוצת הכדורגל של הפועל שיחקה פעמיים - בליגה ובגביע, ולצערנו בשני המקרים איכזבה. ביום שישי שיחקה הפועל נגד מכבי הרצליה והפסידה משער בתוספת הזמן, ופיספסה הזדמנות גדולה לחזור לצמרת לאחר שכל שאר קבוצות הצמרת איבדו נקודות. נגד רעננה בגביע ביום שני הפועל הפסידה 2-3, הודחה מהגביע, ושוב איכזבה את אוהדיה. לסיכום - שבוע לא טוב, נקווה שהבא עלינו יהיה לטובה! מחר הפועל מתארחת בשכונת התקווה נגד רמת השרון ב15:00 כשבמקביל שתי המובילות רעננה וכפ"ס נפגשות לקרב ראש בראש.

למעלה