עדכון שבועי

../images/Emo41.gifעדכון שבועי../images/Emo41.gif

מהיום אני פותחת במסורת חדשה שתיקרא עדכון שבועי בכל סופ"ש אני אסכם את השבוע החולף אם זה משתתפות חדשות, הודעות וקישורים להודעות מעניינות, סקר ועוד כיו"ב אז נתחיל בעדכון השבועי לשבוע שהתחיל ב 02/03/03 אז מה היה לנו הבנות מתעצבנות על תפוז ועל הקשיים להיכנס לפורום ביום ראשון המתרגזות הן: סיגליהיא aerm12 smagi על אור עוברת שבת קשה אחרי אירוח של אורח בעייתי jif לעומתה חוזרת מאושרת אחרי סופ"ש בחיפה עם המשפחה ועם החמות היקירה שלה חגגו יומולדת גנובה ממשיכה במסע קניות מטורף להשלמת הקניות לביתה שחגגה 15 אחרי שנגמר מסע הקניות החל מסע בישולים מטורף שבסיומו מודיעים לה הנסיכים שלה שלא יצטרפו אליהם לארוחה גנובה מתעוררת קצת חולה בסופ"ש סיגל מביאה לנו סופת חול איומה ביום שני גנובה מתעוררת חולה אבל היא עדיין אופטימית קיבלה את הפרוייקט שאותו רצתה והיא מוכנה להפוך הרים וגבעות כדי ששום דבר לא יעמוד ברכה אז מזל טוב גנובית
מנוף מביאה לנו הודעה אופטימית שיש חמות טובה איפשהו,,, החמות מתנדבת לשמור בייביסיטר על הילדה אבל איך שהוא גם זה מתחרבש ומסתבר שהחמות חייבת להעיר הערות "בונות" Night Light מעדכנת לקראת פורים החמות רוצה שיתארחו אצלם ונייטי כועסת על ההזמנה, ומנסה להסביר לה שהיא לא נוסעת לשטחים בגלל האינטיפדה, ויכוח מתחיל ונייטי טורקת לה את הטלפון נייטי לא רוצה לראות אותה יותר,,, אחרי שיחה עם בעלה מסתמן פיתרון באופק, הם לא נוסעים לבלות שם את החג ביום שלישי עציון מאיים על כיבוש הפורום בת הים מציעה חמות בתחפושת של מלאך סול 33 מארחת בהפתעה גמורה את החמות לשבת במוצ"ש היא מבקשת מהחמות שתלך וההיא בתמורה מחזירה בקללות ביום רביעי שוב מתרגזות בנות הפורום על התקלות בתפוז עליזה דליה חוזרת בכינוי חדש והולם: אמא גאה של סיגל מנדבת מקומות אסטרטגיים אצלה בבית לזמן חירום יש הרבה קופצות
פנינה שמתוסכלת מהפורום ומהבעיות משועממת נורא מצרפת לינקים להעברת הזמן ביום חמישי הפורום רדום ולמעט שתי הודעות ראשיות אין תזוזה בפורום פומלית מצטרפת לפורום ומצרפת לנו קישור לדיון בפורום מתחתנים פנינה מגיבה ומתחילה לטפטף סיפורי זוועות מהימים העליזים של טרום נישואיה הסקר: 1 4.35% כל יום (לא יכולה בלי לראות אותם כל יום) 4 17.39% פעמיים בשבוע (נחמד לי ללכת לשם) 8 34.78% פעם בשבוע (אחת לשבוע זה נחמד) 1 4.35% כל שבועיים (הבעל לוחץ, אז חייבים) 1 4.35% כל שלושה שבועות (אין ברירה, חייבים להפגין נוכחות פעם ב,,,) 3 13.04% אחת לחודש (מספיק לא?) 1 4.35% פעם בכמה חודשים (רק שידעו שאנחנו עדיין חיים) 4 17.39% אף פעם (מה לי ולהם, שיחפשו אותי בסיבוב) 23 : סה"כ קולות שתהיה שבת שלום לכולנו

smagi

New member
אחלה רעיון פנינוש ../images/Emo45.gif

ככה אפשר להיזכר בחיוך בכל השבוע!!!

אורא

New member
בוקר טוב לכולם + עציון ../images/Emo140.gif../images/Emo42.gif

אני כאן, פשוט עברתי שבוע קצת לחוץ ומוזר. התחלנו להיכנס באופן מלא להכנות לחתונה, ופתאום הבנתי שיש עוד הרבה כסף להוציא עד החתונה ובמזומן.
היום אנחנו נוסעים עם הורי לראות את הגן ולהיפגש עם המעצב מעניין איך אמא שלי תגיב למקום (היא בעד חתונה קטנה או לא חתונה בכלל)
זהו שיהיה לכולנו סוף שבוע מושלם דיווחים וסיפורים ביום ראשון

ומתי את לא לחוצה בדיוק../images/Emo35.gifיבטטה

ואל תשאלי איפה אני, קבלתי את ההודעות ואני בהמשך ריצות. עכשיו ארוחת צהריים ואח"כ לנמל אילת. השבוע הזה היה מאוד לחוץ
, בקושי במשרד
, רצה למלון הלוך ושוב
הקיץ בעיצומו
והחום כאן מטריף את הדעת
(אם זה חורף מה יהיה בקיץ?
) לא מספיקה הרבה
, מלא ניירת על השולחן
חמותי מתקשרת מידי שעתיים לעדכן מה קנתה ומה שווה לקנות
גיסתי המלעונה
מתקשרת לשאול האם אוכל לשמור על הקטנה מחר
(זובבבבבבבבבבבי) אז אין ספק ששבוע קשה עבר על האילתית. והכי חשוב :
אני עייפה - ר צ ח
. יאללה שיגיע ערב שבת כבר
.

לפנינה יפה מאוד

בסד פנינה כול הכבוד המשיכי כך לעשיר את הפורום וכולם יבואו לפה אין לך מושג כמה הילדים שלי נהנים מהמישחקים הם תמיד אומרים לי נו יש משהו חדש , כמה צחקנו על חזירונים ,עליזה

למעלה