../images/Emo41.gif עדכון שבועי: ../images/Emo13.gif
א. הפורום גדל בשבוע האחרון והתפתח מאוד, אז אני מברך לשלום בפעם הלא יודע כמה את כל החברים החדשים, אני מבקש מכולכם לקרוא את הודעת המנהל ומי שעדיין לא סיפר קצת על עצמו מוזמן לעשות את זה מתחת להודעה שלי, בבקשה לא לפתוח עכשיו הודעות חדשות בסגנון הזה. כל מי שיש לו אייסי ועדיין לא אמר לי מה המספר שלו - מוזמן לדווח לי אותו בכל דרך שעולה על דעתו. ב. בעניין החידונים שצצו כאן בזמן האחרון: אני חושש שחידון אחד בכל סוף שבוע מספיק לכולנו, במיוחד עקב זה שהוא די קשה. החידון של Grimble Grumble הוא היחיד שזוכה להכרה רשמית מצידי ולתמיכה מלאה. ג. מילון הפורום יעלה בקרוב בעיצוב זהה לעיצוב של תפוז (על שרת חיצוני), כל זה אם לא יהיו לי בעיות כמו אלה שיש לי כרגע
. אני מעדכן מדי פעם את הלקסיקון שלנו בערכים חדשים, וכל מי שיש לו משהו להעיר או בקשה להוספה מוזמן לעשות זאת ברגע שהגירסה האחרונה תושלם ותעלה לרשת. ד. כידוע לחלק לא קטן מחברי הפורום, אני דתי. מה שזה אומר לבי שבתות וחגים זה שאני ממש לא מחובר בהם לאינטרנט. אי לכך אני מזהיר מראש שמי שישתולל בזמן העדרי יטופל ביד קשה (או בנקניק על הראש). בכל מקרה, אם אתם שמים לב להודעה שעוברת על תקנון הפורומים, אתם מתבקשים לפנות למנהל שאתם מכירים ולבקש ממנו שינסה לטפל בזה כמטב יכולתו. הנוהל הזה קיים גם באמצע היום - הזמן שבו אני לא מחובר. אם אתם רואים משהו לא בסדר בפורום - תדווחו להנהלה או לאחד המנהלים שאתם מכירים. ה. לגבי ירידות עלי: חבר´ה, שיהיה ברור - זה מותר ורצוי. רק תשתדלו לא לרדת לפסים אישיים יותר, כי אז החיוך שלי ימחק מאוד מהר. ו. אני רוצה לברך את כל חברי הפורום בשנה טובה (וכן הלאה), את מי שמתחיל ללמוד אני גם מברך בשנת לימודים פוריה. את מי שמתגייס בקרוב אני מברל מראש בשיפשוף נעים (תאכלו חול, חירני"קים שלי!). דרכים ליצור איתי קשר: ICQ: 166117311 דוא"ל: [email protected] שנה טובה!
א. הפורום גדל בשבוע האחרון והתפתח מאוד, אז אני מברך לשלום בפעם הלא יודע כמה את כל החברים החדשים, אני מבקש מכולכם לקרוא את הודעת המנהל ומי שעדיין לא סיפר קצת על עצמו מוזמן לעשות את זה מתחת להודעה שלי, בבקשה לא לפתוח עכשיו הודעות חדשות בסגנון הזה. כל מי שיש לו אייסי ועדיין לא אמר לי מה המספר שלו - מוזמן לדווח לי אותו בכל דרך שעולה על דעתו. ב. בעניין החידונים שצצו כאן בזמן האחרון: אני חושש שחידון אחד בכל סוף שבוע מספיק לכולנו, במיוחד עקב זה שהוא די קשה. החידון של Grimble Grumble הוא היחיד שזוכה להכרה רשמית מצידי ולתמיכה מלאה. ג. מילון הפורום יעלה בקרוב בעיצוב זהה לעיצוב של תפוז (על שרת חיצוני), כל זה אם לא יהיו לי בעיות כמו אלה שיש לי כרגע