../images/Emo41.gifעדכון קצר../images/Emo41.gif
אנשים אני מזכירה ומבקשת- אני מבינה לגמרי שיש המון עוף וכולם נרגשים מחג המלחמה הבא עלינו לטובה (?!), אבל למה לא לשרשר לשרשור עוף שכבר נפתח?
יש לנו סקר חדש, אבל קודם כל לתוצאות הסקר הקודם: בעקבות הפיגוע הקשה בחיפה שהתרחש יותר מ24 שעות לפני שעת השידור המיועדת, רב"י (וכל שאר תוכניות הבידור של יום חמישי) בוטלה השבוע. מה דעתכם?
אני בכלל לא תומך בביטול תוכניות בעקבות פיגוע, לדעתי צריך להמשיך כרגיל כדי לשמור על השיגרה. (11 מצביעים)
בד"כ אין מקום לביטול התוכניות, אך לאחר קצת יותר מיממה אחרי פיגוע קשה זו היתה החלטה נכונה. (8 מצביעים) יום וחצי לאחר הפיגוע זה מספיק זמן, ולדעתי לא היה צריך לבטל רק את התוכניות של יום רביעי, ויום חמישי כרגיל. (7 מצביעים) לאחר כל פיגוע ביטול כל תוכניות הבידור בטווח של יומיים של הוא מתבקש. (3 מצביעים) סה"כ משתתפים: 29. ולסקר החדש: לא הכי קשור לרב"י, אבל עדיין מסקרן לקראת מלחמת המפרץ 2: מי מכם מתכנן לבלות את המלחמה הקרובה בחדר האטום וכבר גמר על כל מלאי הניילונים בחנות הקרובה לביתו, ומי עוד לא רענן את הברדס מ91?
מה, יש מלחמה? איפה?!
בוש מנסה להרוג את איך קוראים לו, סדאם, לא? אני לא מתרגש, ולא הכנתי כלום..
לא הכנתי ואני לא מתכוון להכין מרחב מוגן.
רעננתי ערכה, זה נחשב?
רעננתי ערכה ואני עומד להכין חדר אטום.
רעננתי ערכה והכנתי כבר חדר אטום.
רעננתי ערכה, אגרתי מזון, הכנתי חדר אטום וקניתי מכונות מיוחדות
לטיהור האוויר בחדר האטום כבר לפני חודש. להזכירכם, החל מהשבוע- מהדורות של 40 דקות פעמיים בשבוע: בשני וחמישי. חג מלחמה שמח!
אנשים אני מזכירה ומבקשת- אני מבינה לגמרי שיש המון עוף וכולם נרגשים מחג המלחמה הבא עלינו לטובה (?!), אבל למה לא לשרשר לשרשור עוף שכבר נפתח?